Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Koelen én verwarmen met de innovatieve Strada Hybrid 

Koelen én verwarmen met de innovatieve Strada Hybrid 

De Strada Hybrid is een innovatie op de welbekende Strada van Jaga. Naast de LOW-H2O technologie voor energiezuinig verwarmen, heeft deze radiator óók het vermogen om een ruimte extreem snel te koelen. Dat komt omdat de Strada Hybrid beschikt over veruit het snelst reagerende afgiftesysteem op de markt.

Koelen én verwarmen

Met de Strada Hybrid haal je een totale klimaatoplossing in huis. Om het bij een lage watertemperatuur nog behaaglijk warm te hebben, zijn normaliter grotere radiatoren noodzakelijk. Strada Hybrid radiatoren bevatten het gloednieuwe DBH-systeem. DB staat voor Dynamic Boost, dat ervoor zorgt dat de compacte radiatoren in combinatie met een warmtepomp snel en veel warmte afgeven. De H van Hybrid staat voor de dubbele werking, zowel bij koelen als verwarmen levert Strada Hybrid de hoogste afgifte.

Design

Naast het bijzondere systeem aan de binnenkant van de Strada Hybrid is er ook veel aandacht besteed aan de buitenzijde van het toestel. De robuuste bekleding met vlak voorpaneel en aluminium rooster zorgen voor een strak design. Bovendien kan Strada Hybrid worden afgeleverd in 55 verschillende standaardkleuren of tegen meerprijs in iedere gewenste RAL-kleur of design. Voor elk interieur is er dus een passende radiator. Dit toestel is geschikt voor geïntegreerd ventiel en volledige onzichtbare, verborgen aansluiting. De radiator heeft een veilige, lage aanraaktemperatuur. Speciaal voor deze radiator met meerdere functies is een volledig nieuwe thermostaatkop ontwikkeld die het toelaat om te verwarmen en te koelen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.