Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Klaar voor morgen

Klaar voor morgen

Hoe kun je klaar zijn voor morgen, in een wereld die zo snel verandert en waarin nieuwe ontwikkelingen zich in razendsnel tempo opvolgen? Dat is één van de dingen waarin Van Hees Elektrotechniek uitblinkt, door de nieuwste ontwikkelingen op de voet te volgen en door personeel daar tijdig in bij te scholen. Vooral op het gebied van duurzaamheid loopt ze graag voorop. Niet alleen samen met haar opdrachtgevers en bouwpartners, maar bovenal met haar eigen mensen. Zij vormen de basis van het werk én het bedrijf. Juist in een branche waarin mankracht, ervaring en vakkennis steeds schaarser worden, is het belangrijk om te investeren in mensen. Zo heeft Van Hees Elektrotechniek zich door de jaren heen ontwikkeld tot een totaalaanbieder, waarop zowel relaties als personeel kunnen vertrouwen. Met mensen voor mensen dus, dat is het motto.

Van Hees Elektrotechniek realiseerde het afgelopen jaar met haar woningbouwtak meer dan 3.000 woninginstallaties, aangevuld met een groot aantal utiliteitswerken in de zorg, retail, industrie, transport en dienstverlening. Alles in eigen beheer. Omdat ze naast woningbouw en utiliteit een grote groep specialisten in huis heeft, realiseert ze projecten van ontwerp tot installatie en inclusief nazorg en onderhoud. Met de afdeling service & onderhoud, beveiliging en brandveiligheid staat ze 24/7 klaar voor klanten en relaties. Van Hees Elektrotechniek kijkt graag vooruit en blijft zich ook komende jaren met extra veel energie inzetten voor haar relaties. Ze is van mening dat echte samenwerking niet alleen maar financiële voordelen oplevert, maar vooral ook de kwaliteit, innovatie en het welzijn bevordert. Vandaar ook de slogan ‘Klaar voor morgen’.

Betrokken en betrouw­bare projectpartner en dienstverlener

Vakmanschap, marktkennis, projectbeheersing en een goede band met haar opdrachtgevers vormt de solide fundering van het familiebedrijf. Dat maakt dat Van Hees Elektrotechniek als succesvol installateur al meer dan vijftig jaar een betrokken partner is in het uitvoeren en beheren van projecten. “Wij zijn trots op onze platte organisatie, waarin behulpzaamheid centraal staat en geen enkele discipline uitbesteed hoeft te worden omdat we uitvoeringstechnisch alles zelf kunnen”, aldus het bedrijf.

Hierdoor kan snel geschakeld worden. Dat werkt niet alleen prettig, maar komt ook opdrachtgevers, bouwpartners en andere betrokkenen ten goede.

Van mens tot mens

Zonder de menselijke factor uit het oog te verliezen, buigt Van Hees Elektrotechniek zich graag over de vraagstukken van haar opdrachtgevers, zonder daarbij de aandacht voor de gebruikers en/of bewoners uit het oog te verliezen.  Door eerst goed te luisteren, kan zij met kennis van zaken adviseren en handelen. Indien een project daarom vraagt, werkt ze desgewenst met diverse ketenpartners. Zo kan ze altijd proactief werken aan de beste oplossing en draagt ze bij aan innovaties binnen de techniek. Interesse in een gesprek van mens tot mens? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.      

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.