Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
JMV aircobeugel: 5 kabels vastzetten met slechts één beugel

JMV aircobeugel: 5 kabels vastzetten met slechts één beugel

Met de eerste tropische week achter de rug, kunnen we wel zeggen dat de zomer inmiddels in volle gang is. Door corona brengen we deze zomer waarschijnlijk meer tijd thuis door. Een airco is dan wel heel erg prettig als de thermometer in je werkkamer of slaapkamer niet onder de 25 graden komt. 

Het installeren van een airco kan alleen een behoorlijke klus zijn. Als er dan een manier is om dit op een snellere manier te installeren, dan wil jij dat als installateur toch als eerste weten?  Let dan goed op want wij hebben de oplossing!

Met de aircobeugel (art.nr. 9300720) van bevestigingsspecialist JMV kun je verschillende kabels met één beugel in één keer vastzetten. Slim en snel installeren dus!

naamloos 1 kopieren 10

De alleskunner

De JMV aircobeugel is een multi-leidingbeugel voor de installatie van koelleidingen van en naar airco-units, verwarmings- en ventilatiesystemen. Geschikt voor plafond- en muurmontage. Eén beugel voor het tegelijkertijd bevestigen van koelleidingen, condensafvoer, stuurstroom- en voedingskabel. Voorheen had je wel 5 verschillende beugels nodig om deze kabels te bevestigen. De voedingskabel kan zelfs stekerbaar geïnstalleerd worden en is snel en strak te monteren met een slagplug. Met een draagkracht van 40 kg kan deze beugel alles aan. Met recht een alleskunner!

Voordelen                              

  • 5 verschillende kabels en leidingen in 1 beugel
  • Verminderd geluidsoverdracht
  • Geschikt voor zowel plafond- als muurmontage
  • Snelle montage middels slagplug, gat boren (rond 8 mm), vast slaan, klaar

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.