Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Jaga upgrade de Mini Canal met DBH-systeem

Jaga upgrade de Mini Canal met DBH-systeem

Nieuwe norm in vloerverwarming en koeling

Diepe convectorputten zijn niet meer van deze tijd, maar de vraag naar vloerverwarming is nog steeds groot. Jaga upgrade daarom haar Mini Canal met DBH-systeem. Dankzij de toepassing van het Dynamic Boost Hybrid systeem kan deze ondiepe convectorput zowel verwarmen als niet-condenserend koelen. De Mini Canal Hybrid is daardoor dé inbouwoplossing voor iedere glazen pui. Deze nieuwe vorm van vloerverwarming en koeling zorgt voor de juiste temperatuur op ieder moment van de dag.

De oplossing van de toekomst

Grote glaspartijen blijven een punt van tocht en kou in iedere ruimte. Een wandradiator naast de openslaande deuren of een extra lus vloerverwarming biedt niet de oplossing om deze koudeval te elimineren. Een convector verzonken in de vloer blijft de ideale oplossing als hoofdverwarming van de complete ruimte. De ondiepe Mini Canal Hybrid biedt dé oplossing voor de toekomst, zonder de nadelen van diepe bakken uit het verleden.

  • Geschikt voor lage watertemperaturen
  • Niet-condenserende koeling in combinatie met een warmtepomp
  • Reactievermogen: direct warmte of koeling
  • Fluisterstil: 26 dB(A)
  • Schoonmaakgemak: slechts 14 centimeter diep
  • Vrij in keuze van vloerafwerking t.o.v. traditionele vloerverwarming
  • Keuze uit diverse oprolbare moderne roosters in hout en aluminium
  • Renovatie-oplossing met z-kader voor een perfecte aansluiting op de (bestaande) vloer

 

Ultrasnel reactievermogen

In een ruimte kan de temperatuur snel veranderen, door bijvoorbeeld de zon die door de glazen pui naar binnen schijnt. De Mini Canal Hybrid anticipeert hierop en regelt nauwkeurig en snel de juiste temperatuur. De temperatuursensoren zorgen automatisch voor de geschikte werkingsstand; verwarmen of koelen. Om de gevraagde temperatuur te bereiken zijn er drie ventilatorsnelheden: fluisterstil <26 dB(A), comfortstand <30 dB(A) en een maximumstand voor snelle opwarming en verkoeling. In tegenstelling tot traditionele vloerverwarming heeft de Mini Canal Hybrid een snel reactievermogen, waardoor je bespaart op je energieverbruik en een beter comfort hebt in huis.

1130 4ae8ad79c5846fa9d46fe9ce6e1f36db kopieren 768x384

Geschikt voor woningbouw

Deze nieuwe vorm van vloerverwarming en koeling wordt wereldwijd toegepast in kantoorpanden van de meest toonaangevende bedrijven als Google en Facebook. Ook voor Nederlandse woningen is het de ideale oplossing. Door Mini Canal Hybrid in een bestaande convectorput te plaatsen, wordt meteen het hele systeem geüpgraded. Ook in nieuwbouw is deze convectorput goed toepasbaar in combinatie met een warmtepomp, denk bijvoorbeeld aan een serre of een aanbouw vanwege de ondiepe convectorput.

Aanpassen aan het interieur

Doordat Mini Canal Hybrid wordt ingebouwd, is het binnenwerk van het toestel nauwelijks te zien. Het enige wat nog opvalt is het afdekrooster en deze kan mooi aan het interieur aangepast worden. Zo zijn er verschillende houtafwerkingen en designstijlen van de roosters. Naast een standaard L-kader, bestaat er ook de keuze om voor een speciaal z-kader te kiezen, waardoor de aansluiting met de vloer mooi wordt afgewerkt. Zo kan de Mini Canal Hybrid perfect worden ingezet als renovatieoplossing van bestaande convectorputten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.