Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Jaga Academy vanaf de bank

Jaga Academy vanaf de bank

Wekelijkse webinars voor installateurs

Onder het Vlaamse motto “blijf in uw kot” organiseert Jaga vanaf aanstaande donderdag elke week een webinar voor installateurs via de Jaga Academy. De huidige realiteit maakt het op dit moment niet mogelijk om op locatie trainingen te verzorgen en daarom doet Jaga het op een andere manier. Met een serie webinars praat Jaga professionals uit de branche bij over de laatste ontwikkelingen en nieuwste productinnovaties. Deze webinars zijn eenvoudig vanaf de bank of de keukentafel te volgen. 

Onderwerpen

Het eerste webinar vindt plaats op donderdag 9 april om 13.00. Elke week staat één onderwerp centraal. Tijdens het eerste webinar gaat het om installatieconcepten voor goed geïsoleerde woningen. Welk afgiftesysteem, welke vloerverwarming of lage temperatuur convectoren zijn het meest efficiënt en comfortabel? Zie hieronder het volledige programma.

  • Donderdag 9 april 13.00: Installatieconcepten voor goed geïsoleerde woningen
  • Donderdag 16 april 13.00: De evolutie naar warmtepompradiatoren
  • Donderdag 23 april 13.00: Jaga Light & Deep Cooling
  • Donderdag 30 april 13.00: Nieuwe norm in vloerverwarming en koeling

Deelnemen aan één van de webinars? Klik dan hier.

Kennis als waarde

Kennis is een belangrijke waarde van Jaga. Wendy Stevens, marketing manager bij Jaga: “Als Climate Designers vinden we het belangrijk om onze kennis over te dragen. Met de Jaga Academy bieden we een divers aanbod aan opleidingen voor professionals. We proberen op deze manier het kennisniveau in de branche te vergroten. Niet alleen verstrekken we eigen productinformatie, maar we kijken juist naar het grotere geheel. Welke duurzame systemen zijn er en welke oplossingen kunnen ingezet worden? Zo proberen wij ons steentje bij te dragen aan de verduurzaming binnen ons vak.”

Over Jaga

Al ruim 50 jaar levert Jaga binnenklimaatconcepten over de hele wereld. Daarbij zet het bedrijf vol in op innovatieve duurzame ontwikkelingen als het gaat om koelen, verwarmen en ventileren van gebouwen en woningen. Jaga-medewerkers zijn echte Climate Designers; zij voelen de urgentie om producten te ontwikkelen die niet alleen het binnenklimaat, maar óók het buitenklimaat ten goede komen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.