Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
ISSO. Anders kan!

ISSO. Anders kan!

ISSO ondergaat als kennisclub een flinke transitie. Aan de buitenkant is dat vanaf nu te zien aan het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl die online en offline zal worden doorgevoerd.  Maar dat is de cosmetische transitie. Nog belangrijker is de verandering in de wijze waarop ISSO kennis wil laten stromen in de bouw- en installatiesector. ISSO richt zich met haar nieuwe werkwijze meer op samenwerking. Wat hetzelfde blijft, is dat de kennisclub nog steeds gaat voor beter weten en beter bouwen. Met als resultaat: beter leven.

Platform

ISSO gaat als een platform werken. Dat wil zeggen dat ze meer interactie gaan faciliteren. Concreet komt dat neer op een online platform waarop begin volgend jaar onder andere co-creatie gefaciliteerd wordt. De kennisclub zal meer de samenwerking zoeken met partners & professionals voor het ontwikkelen van valide kennis, het aanbieden en onderhouden van rekentools en het ontwikkelen en aanbieden van materiaal voor trainingen en cursussen. Samen met partners en professionals gaan ze zoeken naar het juiste ‘verlengstuk’ voor het verspreiden van kennis. Dit kan bijvoorbeeld software zijn, of een opleiding waar de ISSO-kennis op gebaseerd is. Ze staan open voor en bieden antwoorden op wensen en behoeftes die de markt voorlegt.

Partners en professionals

Om deze werkwijze goed in te kunnen vullen, is ISSO druk bezig om een netwerk van partners op te bouwen. ISSO onderscheidt de verschillende vormen van samenwerking met een sublabel.
Met deze zichtbare labels kunnen partners en professionals hun samenwerking met ISSO uitdragen. En zo laten ze allemaal zien dat ze samen gaan voor beter weten, beter bouwen.

Anders kan!

ISSO draait de komende tijd om verandering. Omdat ze weten dat het anders kan. Omdat ze erin geloven dat het samen beter kan. Daarom ontwikkelen ze samen kennis, die ze weer delen.
Zo zorgen ze ervoor dat het samen ANDERS KAN!

Meer informatie over de verandering van ISSO is terug te lezen op www.isso.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.