Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Intercom vervangen? ‘Onze draadloze intercom is binnen enkele uren gebruiksklaar’ 

Intercom vervangen? ‘Onze draadloze intercom is binnen enkele uren gebruiksklaar’ 

Omdat de intercom (op de voeding na) volledig draadloos is, is deze binnen enkele uren gebruiksklaar. Er hoeven geen aansluitingen gerealiseerd te worden tussen de intercom en woningen, wat veel tijd en materiaalkosten scheelt. Tevens wordt de deurintercom vooraf geprogrammeerd met de juiste data van bewoners. Hierdoor is de deurintercom direct gebruiksklaar, met weinig tot geen overlast voor gebruikers als resultaat.

Toegangscontrole appartementen snel en eenvoudig beheren op afstand

Is een Intratone draadloze intercom eenmaal geïnstalleerd, dan is toegangscontrolebeheer zeer eenvoudig en op afstand mogelijk. Beheerders kunnen volledig plaats- en tijdsonafhankelijk alle gegevens aanpassen. Denk dan aan het aanpassen van bewonersdata in verband met het verhuizen van oude en intrekken van nieuwe bewoners. Maar ook meer tijdelijke aanpassingen worden volledig op afstand beheerd, bijvoorbeeld het toekennen van nieuwe toegangsniveaus aan derden zoals zorginstellingen, onderhoudsdiensten of schoonmaakdiensten. Op afstand is binnen no-time een gebruiker toegevoegd en kan zelfs aan deze gebruiker een tijdvak en duur van de authenticatie worden toegekend.

Het intercomsysteem maakt een draadloze verbinding met een vaste telefoon of device, zoals een mobiele telefoon, smartphone of tablet.

Instellen nieuwe gebruiker door beheerder

In de video op www.intratone.nl/draadloze-video-intercom/ ziet u hoe een nieuwe gebruiker/bewoner contact opneemt met de beheerder van het gebouw. Deze beheerder voert op afstand de data van de bewoner toe in het Intratone beheergedeelte waardoor deze realtime zichtbaar wordt op het intercomsysteem. Het telefoonnummer van de bewoner is direct gekoppeld aan het draadloze intercomsysteem en direct operationeel. Toegangscontrole van appartementen is met Intratone dus optimaal geregeld, zowel voor de bewoner als voor de gebruiker. Dat maakt het intercomsysteem op afstand de beste!  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.