Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Installeren zonder smeren

Installeren zonder smeren

Een brand is niet altijd te voorkomen, maar als installateur kunt u wel de risico’s beperken. Met de brandwerende dozen en doorvoeren van Attema weet u zeker dat u aan alle veiligheidseisen voldoet. Eenvoudig, betrouwbaar én voordelig.

Het was altijd een behoorlijke smeerboel om kabel- en buisdoorvoeren brandwerend af te dichten. Ook bij kleine veranderingen in de kabelbezetting. Dat kostte veel tijd en was onnodig duur. Maar met de praktische doorvoeren voor kabels en buizen van Attema dicht de installateur voortaan zelf het gat rond de leiding betrouwbaar af. Schoon, snel en voordelig.

Praktisch en goedkoop

De brandwerende doorvoeren versnellen het installatieproces. De installateur of applicateur brengt de kant-en-klare flenzen met een open inleg snel en eenvoudig aan: ook als de leidingen al in de wand zitten. Door deze eenvoudige en flexibele montagewijze zijn de faalkosten laag. Zo kunnen ze hun opdrachtgever een interessante prijs bieden en tegelijkertijd een reële winstmarge hanteren.

Optimale brandveiligheid

Natuurlijk heeft Attema ook diverse brandwerende inbouwdozen en inzetstukken. Zo borgt u eenvoudig en snel de veiligheid van uw gebouwen én mensen. Kijk op www.attema.com voor meer informatie. 

Dat is installeren volgens Attema.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.