Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Installeren zonder smeren met de brandwerende doorvoeren voor kabels en buizen

Installeren zonder smeren met de brandwerende doorvoeren voor kabels en buizen

Het was altijd een behoorlijke smeerboel om kabel  -en buisdoorvoeren brandwerend af te dichten. Maar nu niet meer. Attema heeft een praktische oplossing. Doorvoeren voor kabels en buizen, waarmee de installateur zélf zijn werk snel en op een betrouwbare manier brandwerend maakt. Dat is schoon én voordelig.

Efficiënt werken met een reële winstmarge
Het is het voor de aannemer, applicateur en installateur van groot belang dat alle (bouw)werkzaamheden zo snel en efficiënt mogelijk verlopen. De geleverde kwaliteit moet daarbij natuurlijk op niveau blijven. Zo kunnen zij een interessante prijs rekenen voor hun opdrachtgever en tegelijkertijd een reële winstmarge hanteren.

Een praktische, goedkope oplossing
Vaak word een applicateur ingeschakeld om doorvoeren van installaties brandwerend af te dichten. Ook bij kleine verandering in de kabelbezetting.  Dat kost veel tijd en is onnodig duur. Attema komt met een voordelige, praktische oplossing: brandwerende doorvoeren voor kabels en buizen. Daarmee dicht de installateur voortaan gewoon zelf het gat rond de leiding af.

Brandwerende doorvoeren: dat werkt snel en eenvoudig
De brandwerende doorvoeren van Attema zijn kant-en-klare flenzen: één voor kabels en één voor buizen. Omdat ze een open inleg hebben, brengt de installateur ze heel snel én eenvoudig aan, op elk willekeurig moment van het installatieproces. Ook als de leidingen al in de wand zitten. Door deze eenvoudige en flexibele montagewijze zijn de faalkosten laag. Hierdoor werken de installateur en de applicateur efficiënter, kan de aannemer goedkoper offreren en realiseren alle partijen een betere concurrentiepositie.

Voldoen aan Bouwbesluit
Plaatsing is mogelijk in massieve wanden en metal stud wanden voorzien van dubbele gipsbeplating, tot een brandwerendheid van EI90.
De doorvoeren voldoen aan de eisen van het bouwbesluit en zijn gedegen getest en door Efectis geclassificeerd conform EN 13501-2. Met deze brandwerende doorvoeren is het voortaan heel gemakkelijk om óók de kleinere openingen brandwerend af te dichten.

Klik op het art.nr. voor meer informatie over de LS90 Kabeldoorvoer (art.nr. 1521) en de RS90 Buisdoorvoer (art.nr. 1522).

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.