Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Wat installeert u in 2019? Aardgas, hybride, warmtepomp of warmtenet?

Wat installeert u in 2019? Aardgas, hybride, warmtepomp of warmtenet?

Warmtepomp of warmtenet, aardgas of all-electric, pelletkachel of infraroodpaneel; nu aanschaffen of nog even wachten? Groeiende stress van eindklanten, snel veranderende (duurzame) technieken en politieke druk (Klimaatakkoord en een gasloos Nederland) zetten de installatiesector onder druk.

Adviseert u vandaag een gasketel op te hangen, terwijl de gasprijs (fors) zal stijgen, dan loopt u het risico over een paar jaar een boze klant aan de telefoon te krijgen. En stelt u een warmtepomp voor, dan krijgt u vragen over geluidsoverlast en kosten. En wat als uw klant individueel all-electric wil en de gemeente straks voorstelt een warmtenet aan te leggen?

De geleidelijke veranderingen die de installatiesector onderging, zijn in een versnelling gekomen. Van installateurs wordt nog meer verwacht: kennis van alle diverse (duurzame) technieken, omgang met meer kritische klanten en meer systeem denken: isolatie, warmteverbruik en -opwek, slimme sturing én stroomproductie middels zonnepanelen.

Duurzaam verwarmen wordt de grootste uitdaging voor de installatiesector. Daarin lijkt de enige zekerheid verandering. Op 19, 20 en 21 maart worden gratis 131 seminars aangeboden tijdens Duurzaam Verwarmd. Daar zijn ook de nieuwste innovaties te zien en kunt u in gesprek gaan met alle duurzame warmte en zonne-energie fabrikanten en leveranciers.

Geïnteresseerd? Bezoek Duurzaam Verwarmd gratis met onze invitatiecode 2019I&B

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.