Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Innovatieve systemen voor de ‘connected’ wereld van morgen

Innovatieve systemen voor de ‘connected’ wereld van morgen

Wilo op internationale vakbeurs ISH 2019 in Frankfurt

De digitale transitie heeft de pompwereld bereikt. Op de internationale vakbeurs ISH in Frankfurt presenteert Wilo oplossingen voor de smart en ‘connected’ wereld van morgen. De Dortmundse producent van pompen en pompsystemen toont innovaties rondom de thema’s connectiviteit, efficiënte producten en slimme, intelligente systeemoplossingen op de stand in hal 9.0, standnummers E 06/12.

Wilo Messestand - Geschlossener Kommunikationsbereich auf der ISH 2017

Functionele zones in Smart Urban Area
Op de 1.200 m2 grote beursstand zal Wilo veel aandacht besteden aan intelligente oplossingen en netwerkfunctionaliteit. In een wereld die in toenemende mate verstedelijkt, groeien stedelijke gebieden steeds meer naar elkaar toe en vormen zo grote agglomeraties, zogeheten Smart Urban Areas. Om deze efficiënt, beheersbaar en leefbaar vorm te geven, worden speciale eisen gesteld. Wilo biedt hiervoor passende, digitale systeemoplossingen. Deze worden op de stand getoond.

Wilo-Stratos MAXO

Ook de Wilo Stratos MAXO zal tijdens de ISH 2019 worden gepresenteerd. Deze eerste digitale pomp beleeft in Nederland dit jaar haar primeur.

Innovatieve producten voor totaaloplossingen
Om tegemoet te kunnen komen aan de huidige en toekomstige eisen, kiest Wilo voor totaaloplossingen die alle noodzakelijke componenten omvatten, inclusief bijbehorende diensten. Tot deze laatste behoort ook de adviesfunctie die voor, tijdens en na afloop van een project wordt geboden. Wilo completeert haar rol als aanbieder van totaaloplossingen met een digitale aanpak: digitale tools, zoals configurators of apps, behoren evenzeer tot het totaalpakket als afzonderlijke productcomponenten, die de connectiviteit van producten ondersteunen.

De systeemoplossingen en technologiespecialisten zijn te vinden en te raadplegen op de stand in hal 9.0, standnummers E06/12.

Uitgelichte afbeelding: De Wilo stand in hal 9.0 (standnummer E06/12) staat in het teken van systeemoplossingen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.