Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Ikea bereikt een geoptimaliseerd binnenmilieu en aanzienlijke energiebesparingen

Ikea bereikt een geoptimaliseerd binnenmilieu en aanzienlijke energiebesparingen

Milieuoverwegingen stonden voorop toen Ikea een nieuw meubelhuis van 32.000 m2 bouwde in Springvale, Australië. FabricAir-luchtverdeelsystemen waren de beste keuze omdat de technologie een besparing tot 40% op energieverbruik mogelijk maakt.

De Zweedse meubelgigant wilde zowel in de zomer als in de winter esthetisch design, tochtvrij comfort en gelijkmatige luchtverdeling.

Dit werd bereikt via een stoffen luchtverdeel-oplossing, die naast de energiebesparing ook bijdroeg aan aanzienlijke besparingen op installatie en onderhoud. Het resultaat was een gezond en comfortabel binnenmilieu.

Gebruikmakend van de volledige flexibiliteit van de technologie, is de oplossing ontworpen in nauw samenspel met de verlichtingsarmaturen, kabels en bedrading, evenals brandblussystemen en andere apparatuur wat gemonteerd was aan het plafond.

Opgehangen met behulp van H-rail en All-In-One vormbehoud-ondersteuning zorgt voor een esthetische dimensie van de ventilatieoplossing. Op deze manier spelen de stoffen luchtkanalen in het algehele ontwerpschema en werken ze zelfs als een demper van geluiden die resoneren in de ruimte.

Lees meer over de voordelen van op stof gebaseerde ophangtechnologie en lees de volledige case study op: https://nl.fabricair.com/nl/case_study/tailor-made-solution-heating-and-cooling-purposes-ikea-australia

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.