Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Ideal Standard gaat wereldwijd viraal – Together World Tour

Ideal Standard gaat wereldwijd viraal – Together World Tour

Wat hebben Milaan, Berlijn, Londen, Parijs, Dubai en Shanghai met elkaar gemeen? Deze steden zijn iconische hoofdsteden van de wereld en ook de basis voor Ideal Standard’s innovatieve hybride evenement, ontworpen voor de internationale Architectuur & Design gemeenschap. De Together World Tour zal dit wereldwijde publiek aanspreken door middel van een innovatieve fusie van digitale content en fysieke interacties op deze belangrijke locaties.

Het evenement zal exclusieve wereldpremière productlanceringen onthullen, diep in de designcultuur van elk van deze wereldhoofdsteden duiken en een reeks van “onvergetelijke momenten” bieden. Het evenement wil het beste van twee werelden combineren: digitaal en persoonlijk. De ambitie is te inspireren en te entertainen.

“De Together World Tour begint in Milaan, de hoofdstad van design en thuisbasis van het Global Design Centre van Ideal Standard. Deze stad is al zo lang een inspiratiebron. Het evenement wordt een energiek verhaal dat de mode en lifestyle die inherent zijn aan Milaan tot leven brengt”, zegt Roberto Palomba, Chief Design Officer van Ideal Standard.

Torsten Türling, Chief Executive Officer van Ideal Standard, legt uit waarom hij gelooft dat deze aanpak de toekomst is voor het merk en voor de sector: “De pandemie heeft de regels voor traditionele fysieke evenementen veranderd. In plaats van simpelweg een online showroom aan te bieden, hebben we een nieuwe manier uitgevonden om in contact te komen met onze klanten over de hele wereld, digitaal en persoonlijk, een dynamische ervaring die ons in staat stelt de waarden van ons merk te verkennen en die zal resulteren in wat volgens ons een reis van onvergetelijke momenten van inspiratie zal zijn.”

Het eerste evenement van de Together World Tour zal worden gehouden op 21 april 2021. Het begint in Milaan en zal vervolgens gedurende 2021 en in 2022 in totaal 6 verschillende hoofdsteden wereldwijd aandoen. De dag van het evenement zal vol zitten met een mix van live en gestreamde content die beschikbaar zal zijn in de Engelse, Duitse, Franse en Italiaans taal. De interactieve ervaring moedigt deelnemers aan om mee te doen met het live-evenement, te klikken om nieuwe collecties te ontdekken, of in te zoomen op een locatie om exclusieve content te ontgrendelen.

Deelnemers krijgen ook de kans om individueel contact te leggen met de Chief Design Officer en andere belangrijke medewerkers van het bedrijf.

Om je bezoek te registreren, ga vóór 21 april a.s. naar: togetherworldtour.com of via onderstaande banner.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.