Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Hygiëne en veiligheid in liften, roltrappen en rolpaden

Hygiëne en veiligheid in liften, roltrappen en rolpaden

De wereld waarin we leven verandert continu, de manier waarop we omgaan en contact maken met elkaar verandert nog veel sneller. Er zijn nieuwe uitdagingen in publieke ruimtes en we ontdekken hoe deze comfortabel te gebruiken, waarbij we onze veiligheid en bescherming waarborgen. Bij Schindler hebben we de oplossingen om u hierbij te helpen; onze innovatieve CleanMobility oplossingen houden uw liften en roltrappen hygiënisch en veilig.

Oplossingen voor schone en contactloze bediening

cleancall

Schindler Ahead ElevateMe: Contactloze liftbediening via een swipe op de smartphone. Gebruikers scannen eenvoudig de QR-code op de verdieping om de lift op te roepen en selecteren de gewenste verdieping op hun smartphone.

PORT Technology & myPORT Public: Geavanceerd mobiliteitsbeheer met contactloze toegang. Het toegelaten aantal passagiers per cabine kan eenvoudig door de beheerder ingesteld worden evenals de tijdsduur dat de liftdeuren geopend blijven.

Schindler CleanCall: Contactloze elementen voor liftbediening. In plaats van fysiek contact volstaat het tot 3 cm benaderen van de bedieningselementen.

cleanair2

Oplossingen voor reiniging en bewaren van afstand

Schindler UV CleanAir: Systeem voor luchtzuivering dat de lucht in de cabine fris en hygiënisch houdt. De fraai vormgegeven module zuivert in enkele minuten de lucht in de liftcabine door middel van UV-C licht en een speciaal ontwikkeld filter.

Schindler UV CleanCar: Systeem met UV-C-licht dat de cabine oppervlakten reinigt zonder gebruik van ozon of het vrijkomen van schadelijke chemicaliën. De module activeert automatisch bij een lege cabine, voor een optimale reiniging van contactoppervlakken als drukknoptableaus en leuningen.

cleanair1

Schindler CleanSpace: Vergroot de individuele ruimte voor de passagier in de cabine. Met een aangepaste waarde voor een vol beladen liftcabine zal de lift eerst de passagiers in de cabine naar de gewenste verdieping brengen en pas daarna de volgende passagier ophalen.

Schindler Ultra UV &Ultra UV Pro: Betrouwbare en onzichtbare reiniging van leuningbanden van roltrappen en -paden. Met UV-C LED-lichttechnologie worden veelvuldige aangeraakte leuningbanden effectief gedesinfecteerd. De module wordt in de roltrap geïnstalleerd: veilig en onzichtbaar.

Meer informatie over de Schindler CleanMobility oplossingen vindt u op www.schindler.nl/cleanmobility

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.