Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
HVAC

Hygeïnische luchtverdeling is ideaal in voedingsindustrie

mrs-095_-some-idea-_field-to-feast_3-kopiren

3 mei 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

FabricAir-verdeeltechnologie is een gamechanger binnen de voedingsindustrie en bestrijkt de volledige waardeketen van veld tot feest. Het is inherent condensatievrij, remt de microbiële groei en is volledig wasbaar, zelfs in de autoclaaf. Hierdoor is de FabricAir-verdeeltechnologie de meest hygiënische oplossing voor voedingsindustrieprojecten op de markt.

De technologie biedt nauwkeurige luchtstromen die een gelijkmatige luchtverdeling, grotere inductie en een homogene temperatuur in de ruimte mogelijk maken. Een hoge luchtwisseling bij lage snelheid elimineert tocht zonder de productveiligheid in gevaar te brengen. En de technologie maakt een energiebesparing van maximaal 40% mogelijk.

De oplossing kan in elk proces dat moet worden gekoeld worden gebruikt, incl. slachterijen, zuivelfabrieken en bakkerijen. Het is een lichtgewichttechnologie zonder significante belasting van de structuur van het gebouw, waardoor het ideaal is voor verbouwingen en nieuwbouw.

Met textiele kanalen is het niet langer nodig om de installatie te overdimensioneren in koude opslag, omdat de nauwkeurige, gelijkmatige luchtverdeling temperatuurgradiënten over de gekoelde ruimte van ± 0,5 ° C garandeert.

‘S Werelds eerste luchtkanaal werd door FabricAir in 1973 in een slachthuis in Denemarken geïnstalleerd. Het was het resultaat van een R & D-samenwerking met het Danish Meat Research Institute. Dit werd het begin van een geheel nieuwe manier van denken binnen HVAC / R in de voedingsindustrie.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Yakup Yalcin

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Installatie & Bouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht