Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Huisautomatisering voor traditionele bekabeling
Het systeem is eenvoudig te bedienen met schakelaars, een smartphone of tablet en eventueel met een touchscreen aan de wand.

Huisautomatisering voor traditionele bekabeling

En dat het pas écht een woning of kantoor wordt, wanneer maximaal aan jouw wensen wordt voldaan. Bijvoorbeeld ten aanzien van esthetiek én functionaliteit. Niko Home Control TW (traditional wiring) speelt hier optimaal op in. De componenten kunnen eenvoudig worden aangesloten op de traditionele bekabeling van elke woning. Hierdoor is dit systeem uitermate geschikt voor klanten die vragen om huisautomatisering, zonder renoveren en met een beperkt budget.

Een draadloze slimme hub verbindt de bedieningen en sensoren met het internet.

“Niko Home Control is de elektrische installatie waarmee gebruikers vanaf een centrale plaats in de woning (of zelfs van overal ter wereld) hun verlichting, verwarming, ventilatie, rolluiken, airconditioning en gordijnen kunnen besturen en de controle bewaren over de voordeur”, vertelt verkoopadviseur Martin Duijser. “Het systeem is eenvoudig te bedienen met schakelaars, een smartphone of tablet en eventueel met een touchscreen aan de wand. Hebben klanten slimme systemen van andere merken in hun woning? Geen probleem. Niko Home Control koppel je eenvoudig aan de systemen van verschillende kwaliteitspartners. Standaardfuncties hoef je bovendien niet te programmeren, maar werken automatisch. En wil je meer functionaliteiten toevoegen, dan kan dit met behulp van de gratis Niko Home Control software.”

Basisproducten

Voor Niko Home Control traditionele bekabeling is slechts een aantal basisproducten benodigd, vertelt Duijser. “Een draadloze slimme hub verbindt de bedieningen en sensoren met het internet, terwijl geconnecteerde bedieningen zonder programmering hun eigen contacten schakelen. Denk hierbij aan basisbedieningen zoals schakelaars, dimmers, wandcontactdozen en rolluikbedieningen. Van al deze bedieningen kan eenvoudig een ‘alles uit knop’ of sfeerbediening gemaakt worden. De producten zijn bovendien compatibel met de Niko Digital black.”

Niko Digital black 

De Niko Digital black is een volledig personaliseerbaar bedieningsscherm met een uitermate gebruiksvriendelijke interface met duidelijke symbolen, vertelt hij. “De Digital black heeft de grootte van een gewone schakelaar. Het bedieningsscherm wordt automatisch geactiveerd zodra je het met de hand benadert. Met één scherm kunnen tot twaalf verschillende functies of sferen worden bediend. De Digital black beschikt tevens over een scherpe beeldkwaliteit met grote kijkhoek. Daarbij kan de Digital black uitstekend gecombineerd worden met verschillende afwerkingen schakelaars en stopcontacten. Klanten hebben keuze uit vijf tinten zwart of één van de andere Niko kleuren, onderverdeeld in de reeksen Pure, Intense en Original. Kortom: voor ieder interieur is een schakelaar voorhanden.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.