Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Hoppenbrouwers Techniek blijft investeren in de toekomst van jonge technici

Hoppenbrouwers Techniek blijft investeren in de toekomst van jonge technici

Vestiging Rosmalen opent 9e praktijkschool

In september opent Hoppenbrouwers Techniek haar 9de praktijkschool in de vestiging Rosmalen. Er is plaats voor 8 nieuwe BBL-leerlingen Werktuigbouwkunde. Bij Hoppenbrouwers Techniek staan de medewerkers op één. Zij worden gestimuleerd om hun eigen droombaan te creëren. Dat betekent vaak dat men door wil groeien. Hoppenbrouwers gelooft in eigen kweek en doorstroom van onderaf, zodat mensen vanaf een zo jong mogelijke leeftijd met het bedrijf kunnen meegroeien. Er wordt daarom veel geïnvesteerd in het contact met scholen, snuffelstages en de eigen vakkundige praktijkscholen van Hoppenbrouwers. Het doel is dat in de toekomst elke vestiging een eigen praktijkschool heeft.

De technisch dienstverlener wil in vijf jaar tijd groeien naar 2500 medewerkers verspreid over 25 vestigingen in heel Nederland. Om dit te kunnen bereiken met goed gekwalificeerd personeel, heeft Hoppenbrouwers al jaren een vakkundige praktijkschool voor leerlingen die ‘leren en werken’ willen combineren. Zij worden klaargestoomd voor een toekomst in de techniek. Ze doen praktijkervaring op, krijgen intensieve begeleiding, draaien mee als volwaardig medewerker en hebben kans op een vast contract.  

Groeien doe je samen, ook in deze tijd

De stagiaires en leerlingen van nu zijn de specialisten en leidinggevenden van morgen. Hoppenbrouwers wil alle medewerkers helpen in de zoektocht naar hun droombaan. Ze steekt daarom dagelijks veel energie in coaching op de werkvloer en hecht veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en opleiding.

Hoppenbrouwers vindt het belangrijk om juist nu te blijven investeren in haar leerlingen en opleidingen. Zo wordt voorkomen dat kennis en ontwikkeling stagneert. Ellen Vermeer, directeur Personeelszaken: “Groeien doe je samen. Wij willen in goede en slechte tijden jeugd en ervaren mensen aannemen die zich kunnen ontwikkelen. Dit zorgt voor een gezonde doorstroming van de medewerkers. Als bedrijf zijnde hebben we een grote droom, een overkoepelend doel. Daarbinnen krijg je als medewerker alle ruimte om zelf te dromen en te groeien. Zo werk je zelf aan je eigen werkplezier!”

Over Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek is de technische dienstverlener die van A tot Z ontzorgt. Het bedrijf begon iets meer dan 100 jaar geleden als éénmanszaak, in Udenhout. Nu ontwerpt, installeert en onderhoudt Hoppenbrouwers vanuit twaalf vestigingen in heel Nederland elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor bedrijfsleven, industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. De ruim 1250 medewerkers staan op één binnen het bedrijf; tevreden medewerkers zorgen tenslotte voor tevreden klanten. Met plezier helpen zij de ambitie van Hoppenbrouwers waar te maken: de beste en duurzaamste technisch dienstverlener van Nederland worden.

Kijk voor meer informatie op www.hoppenbrouwerstechniek.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.