Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Hoogwaardige luchttechnische installatie voor Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis

Hoogwaardige luchttechnische installatie voor Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis

Een leef- en werkklimaat met een gezonde en aangename luchttemperatuur, luchtvochtigheid en luchtverversing is binnen de gezondheidszorg van levensbelang.

Of het nu gaat om een ziekenhuis, zorginstelling, medisch centrum of enkel een ruimte zoals een operatiekamer of laboratorium, GMM verzekert opdrachtgevers van een goed en gezond luchtklimaat. Zowel voor medewerkers als cliënten. “Wij bieden kwalitatieve totaaloplossingen, volledig afgestemd op uw wensen, werkomgeving en de gestelde eisen en normen voor luchtkwaliteit in de gezondheidszorg”, vertelt directeur Dick Visch.

Onlangs heeft GMM Luchttechniek het grote, aansprekende project Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis opgeleverd. Een gigantisch netwerk aan luchtkanalen, die stuk voor stuk voldoen aan de geldende reinheidseisen binnen de gezondheidszorg. En daar bleef het niet bij. Het systeem werd compleet opgeleverd met afzuigarmen en luchtfilterinstallaties. “Luchtkwaliteit binnen de gezondheidszorg luistert nauw, kan zelfs levens redden en vraagt om ervaring, expertise en actuele kennis van de eisen en normen vanuit onder andere het RIVM”, benadrukt Visch. “In de ruim vijftig jaar waarin wij actief zijn op gebied van luchtkwaliteit hebben wij veel instellingen en organisaties binnen de gezondheidszorg succesvol vooruitgeholpen. Dit met zowel installaties, systemen als grote en kleine projecten. Ziekenhuis, verzorgingshuis, hospice of tandartspraktijk: GMM biedt voor elk uniek vraagstuk een oplossing op maat.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.