Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Hoogwaardige deurcommunicatiesystemen voor Little C, Rotterdam:                     Plug & play, futureproof, krachtig en flexibel      

Voor project Little C zochten Terberg Totaal Installaties en Van den Pol Elektrotechniek onder meer naar een eenvoudig te monteren, flexibel en futureproof deurcommunicatiesysteem. (Beeld: Terberg Totaal Installaties)

Hoogwaardige deurcommunicatiesystemen voor Little C, Rotterdam: Plug & play, futureproof, krachtig en flexibel 


Met stoere bakstenen gevels, grote raampartijen en expressieve stalen hekwerken ademt woon-/werkgebied Little C de sfeer van de New Yorkse wijk Greenwich Village. Veel groen, diverse pleintjes, kleinschalige horeca én het nieuwe Coolhavenpark geven het project een intiem stads karakter, terwijl onbehandelde betonwanden en zichtinstallaties voor een ‘rauw randje’ zorgen. In totaal omvat Little C vijftien gebouwen met lofts en appartementen, kantoren, werkplekken, horeca en ateliers. In opdracht van partners Terberg Totaal Installaties en Van den Pol Elektrotechniek heeft Vercoma de deurcommunicatiesystemen van diverse van deze gebouwen geadviseerd, geleverd en geconfigureerd. In het project is gekozen voor iPlusBUS van Beoview, een innovatief IP-deurcommunicatiesysteem met alle voordelen van IP-techniek, gecombineerd met de bekende simpele bus-infrastructuur.

Zowel de code-scroll panelen als touchscreen monitoren sluiten perfect aan bij de New York stijl van dit project.

Vercoma Communicatie Systemen is gespecialiseerd in innovatieve deurcommunicatie- en toegangscontroleoplossingen. “Als adviserend en begeleidend partner van de installateur zijn wij een belangrijke schakel in gestapelde woningbouwprojecten, waarvan Little C een uitstekend voorbeeld is”, aldus Key Accountmanager David Klijnsma. “Met het deurcommunicatiesysteem iPlusBUS van Beoview bieden wij een plug & play, futureproof, zéér krachtig en flexibel deurcommunicatiesysteem, dat onbeperkte afstanden kan overbruggen en een onbeperkte aansluitcapaciteit heeft. Zoals gezegd biedt iPlusBUS alle voordelen van full-IP-techniek, in combinatie met de bekende simpele bus-infrastructuur. Daarnaast bieden wij maar liefst 5 jaar garantie op het systeem! iPlusBUS is prijstechnisch zeer concurrerend tegenover traditionele systemen.”

Kenmerkend is het strakke en compacte design.

Strak en compact design

Voor project Little C zochten Terberg Totaal Installaties en Van den Pol Elektrotechniek onder meer naar een eenvoudig te monteren, flexibel en futureproof deurcommunicatiesysteem. De serie iPlusBUS speelt hier optimaal op in. De systemen bij Little C omvatten RVS code-scroll panelen bij de hoofdentrees en 7 inch Beoview touchscreen monitoren in de woningen. “Alle iPlusBUS units worden eenvoudig met een UTP-Cat5-kabel in bus-topologie en zonder server met elkaar verbonden”, benadrukt Klijnsma. “Het systeem is zowel voor bezoekers als voor de bewoners zelf zeer eenvoudig in gebruik. Kenmerkend is ook het strakke en compacte design. Zowel de code-scroll panelen als touchscreen monitoren sluiten perfect aan bij de New York stijl van dit project.” Tijdige leveringen, soepele montage Inmiddels zijn alle deurcommunicatiesystemen geleverd. Klijnsma kijkt terug op een prettig project, waarin veelvuldig en goed gecommuniceerd is met alle betrokken partijen. “Dit heeft zich vertaald in tijdige leveringen en een zeer soepele installatie en inbedrijfstelling.” Terberg Totaal Installaties en Van den Pol Elektrotechniek stonden in voor de montage waarbij zij, indien nodig, door Vercoma werden ondersteund. Zo werd een optimale opleverkwaliteit gewaarborgd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.