Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Nieuws

Hoogwaardige deurcommunicatiesystemen voor Little C, Rotterdam: Plug & play, futureproof, krachtig en flexibel 


Met stoere bakstenen gevels, grote raampartijen en expressieve stalen hekwerken ademt woon-/werkgebied ...

DSC7328
Voor project Little C zochten Terberg Totaal Installaties en Van den Pol Elektrotechniek onder meer naar een eenvoudig te monteren, flexibel en futureproof deurcommunicatiesysteem. (Beeld: Terberg Totaal Installaties)

Tekst | Lieke van Zuilekom

Beeld | Terberg Totaal Installaties en Vercoma

11 juni 2021 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Met stoere bakstenen gevels, grote raampartijen en expressieve stalen hekwerken ademt woon-/werkgebied Little C de sfeer van de New Yorkse wijk Greenwich Village. Veel groen, diverse pleintjes, kleinschalige horeca én het nieuwe Coolhavenpark geven het project een intiem stads karakter, terwijl onbehandelde betonwanden en zichtinstallaties voor een ‘rauw randje’ zorgen. In totaal omvat Little C vijftien gebouwen met lofts en appartementen, kantoren, werkplekken, horeca en ateliers. In opdracht van partners Terberg Totaal Installaties en Van den Pol Elektrotechniek heeft Vercoma de deurcommunicatiesystemen van diverse van deze gebouwen geadviseerd, geleverd en geconfigureerd. In het project is gekozen voor iPlusBUS van Beoview, een innovatief IP-deurcommunicatiesysteem met alle voordelen van IP-techniek, gecombineerd met de bekende simpele bus-infrastructuur.

Zowel de code-scroll panelen als touchscreen monitoren sluiten perfect aan bij de New York stijl van dit project.

Vercoma Communicatie Systemen is gespecialiseerd in innovatieve deurcommunicatie- en toegangscontroleoplossingen. “Als adviserend en begeleidend partner van de installateur zijn wij een belangrijke schakel in gestapelde woningbouwprojecten, waarvan Little C een uitstekend voorbeeld is”, aldus Key Accountmanager David Klijnsma. “Met het deurcommunicatiesysteem iPlusBUS van Beoview bieden wij een plug & play, futureproof, zéér krachtig en flexibel deurcommunicatiesysteem, dat onbeperkte afstanden kan overbruggen en een onbeperkte aansluitcapaciteit heeft. Zoals gezegd biedt iPlusBUS alle voordelen van full-IP-techniek, in combinatie met de bekende simpele bus-infrastructuur. Daarnaast bieden wij maar liefst 5 jaar garantie op het systeem! iPlusBUS is prijstechnisch zeer concurrerend tegenover traditionele systemen.”

Kenmerkend is het strakke en compacte design.

Strak en compact design

Voor project Little C zochten Terberg Totaal Installaties en Van den Pol Elektrotechniek onder meer naar een eenvoudig te monteren, flexibel en futureproof deurcommunicatiesysteem. De serie iPlusBUS speelt hier optimaal op in. De systemen bij Little C omvatten RVS code-scroll panelen bij de hoofdentrees en 7 inch Beoview touchscreen monitoren in de woningen. “Alle iPlusBUS units worden eenvoudig met een UTP-Cat5-kabel in bus-topologie en zonder server met elkaar verbonden”, benadrukt Klijnsma. “Het systeem is zowel voor bezoekers als voor de bewoners zelf zeer eenvoudig in gebruik. Kenmerkend is ook het strakke en compacte design. Zowel de code-scroll panelen als touchscreen monitoren sluiten perfect aan bij de New York stijl van dit project.” Tijdige leveringen, soepele montage Inmiddels zijn alle deurcommunicatiesystemen geleverd. Klijnsma kijkt terug op een prettig project, waarin veelvuldig en goed gecommuniceerd is met alle betrokken partijen. “Dit heeft zich vertaald in tijdige leveringen en een zeer soepele installatie en inbedrijfstelling.” Terberg Totaal Installaties en Van den Pol Elektrotechniek stonden in voor de montage waarbij zij, indien nodig, door Vercoma werden ondersteund. Zo werd een optimale opleverkwaliteit gewaarborgd.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%