Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Hoe de E-installateur sneller en efficiënter kan werken
Klemko Techniek produceert LED-verlichting, dimmers, lichtbesturingen en aansluitmaterialen.

Hoe de E-installateur sneller en efficiënter kan werken

Altijd op de hoogte van de nieuwste innovaties

Klemko Techniek produceert LED-verlichting, dimmers, lichtbesturingen zoals schemerschakelaars en bewegingsmelders en verschillende aansluitmaterialen. Het gaat om een groot assortiment waarmee de E-installateur snel en efficiënt kan werken. De producten zijn verkrijgbaar via (elektro)technische en verlichtingsgroothandels.

Voor het aansluiten en verwerken van elektrodraad en kabel vind je bij Klemko Techniek vrijwel alles waar vraag naar is.

Voor het aansluiten en verwerken van elektrodraad en kabel vind je bij Klemko Techniek vrijwel alles waar vraag naar is. Door de grote voorraad kan Klemko Techniek altijd snel leveren en sinds 2020 is het bedrijf de nieuwe eigenaar van Panflex. Samen met deze dochtermaatschappij kan er nog beter samengewerkt worden met de installateur. Doel van Klemko Techniek is om de installateur sneller en efficiënter te laten werken, vertelt Wouter Verhoef, accountmanager aansluittechniek. “Installateurs hebben steeds minder tijd en wij kijken hoe we hen daarin het best kunnen ondersteunen. Dat kan met kleine producten, zoals een klembeugel die alles makkelijk bij elkaar klikt, maar ook met universele dimmers en diverse gereedschappen.”

Ondersteuning

Naast het eigen merk Klemko Techniek voert het bedrijf ook de merken Lumiko, Bluegrip, Canalit en Mepac. Met deze merken voorziet Klemko Techniek de installatiewereld van slimme en efficiënte oplossingen. Dit komt allemaal samen voor de elektrotechnische sector, waar de ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Verhoef: “Wij leveren uitsluitend via elektrotechnische, technische en verlichtingsgroothandels. Samen met deze partners zorgen wij voor betrouwbaar, specialistisch advies en verrassende oplossingen op het juiste moment. Onze kracht is het persoonlijke contact met installateurs die wij ondersteunen bij offertes, productinformatie en alle overige vragen. Al onze producten staan op onze website en maandelijks versturen we een nieuwsbrief met alle vernieuwingen. Zo is de installateur altijd op de hoogte.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.