Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Hitma organiseert seminar over draadloze gebouwautomatisering

Hitma organiseert seminar over draadloze gebouwautomatisering

Door gebouwgebonden installaties zoals verlichting, zonwering, verwarming, koeling en ventilatie vraaggestuurd en per ruimte te regelen, wordt een optimaal binnenklimaat gerealiseerd en het energieverbruik teruggebracht. Steeds vaker maakt men hiervoor gebruik van geavanceerde gebouwautomatiseringsproducten. Maar kunnen deze systemen ook draadloos worden aangesloten en wat betekent dat voor de betrouwbaarheid? Welke voordelen biedt een draadloos systeem en waar moet je rekening mee houden? Op deze vragen geven gebouwautomatiseringspecialisten antwoord tijdens het seminar ‘Draadloze gebouwautomatisering’ dat op 20 en 21 november wordt georganiseerd door Hitma (20 november in Uithoorn en 21 november in Antwerpen).

 

Proxima® Mesh-systeem

Tijdens het seminar komt ook het Produal Proxima® Mesh-systeem aan bod. Dit is een nieuwe draadloze technologie voor moderne, intelligente gebouwen. Het systeem is uitgerust met ingebouwde temperatuur-, CO₂- en vochtsensoren waarmee luchtcondities binnen kantoorruimtes extra nauwkeurig gemeten en geregeld kunnen worden.

Gratis seminar

System integrators, adviesbureaus en installateurs die meer willen weten over draadloze gebouwautomatisering, kunnen 20 of 21 november deelnemen aan het Hitma-seminar ‘Draadloze gebouwautomatisering’.

Tijdens dit gratis seminar worden de mogelijkheden van draadloze gebouwautomatisering gedemonstreerd. Hitma organiseert het seminar in samenwerking met specialisten van Produal, mede-ontwikkelaar van de nieuwe Proxima® Meshtechnologie.

Programma seminar

  • Introductie draadloze gebouwautomatisering
  • Toelichting techniek en toepassingsmogelijkheden Proxima® door specialisten van Produal
  • Praktijkdemonstraties waarbij de eenvoud van installeren, programmeren en beheren aan bod komen

 

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor het seminar via https://www.hitma-gebouwautomatisering.nl/seminar.

Op de aanmeldpagina staat ook meer informatie over de locatie en het programma.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.