campaign v linkedin nl 1104x736px
00:39
11-09-2020

Het belang van goede ventilatie

Een gezond binnenklimaat is belangrijker dan ooit. Binnen de HVAC branche wordt een belangrijke factor vaak over het hoofd gezien: goede ventilatie. Een goed binnenklimaat is een belangrijk onderdeel, waar te weinig aandacht aan wordt geschonken binnen de HVAC-terminologie. Daarom is het tijd om de V krachtiger te maken. Let’s strengthen the V!

Gemiddeld brengen we 90% van onze tijd binnenshuis door. Daarom is het essentieel dat een goede ventilatie wordt geoptimaliseerd. Vele onderzoeken hebben bewezen dat een gezond binnenklimaat ons welzijn verbetert, het ziekteverzuim verlaagt en onze prestaties verbetert, zowel op het werk als op school en in onze vrije tijd.

Het ontwikkelen van producten die een gezond binnenklimaat creëren en tegelijkertijd energie besparen, heeft altijd deel uitgemaakt van ons DNA. In onze ventilatiesystemen moedigen we de integratie van hoogwaardige controllers en sensortechnologieën aan om continu te meten en te reageren op factoren zoals temperatuur, druk, CO2-niveaus, deeltjesconcentraties en luchtvochtigheid om de kwaliteit van de binnenlucht waar nodig te verbeteren. Hierdoor kunnen onze systemen dynamisch en correct reageren op elke situatie. Dit zorgt voor frisse lucht en bespaart energie.

Met onze kennis en ervaring staan wij van Systemair u graag terzijde van concept tot realisatie.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Lees meer over: Systemair , ventilatie

Installatie en Bouw Nederland partners

prysmian duurzaam kabelconcept kopierenafbeelding22 kopieren