montage adapter
00:44
10-04-2017

Hertek lanceert montage-adapter voor snellere montage

Voor installateurs is montagegemak belangrijk. Bij verlaagde plafonds of systeemplafonds wordt het monteren van brandmelders, sirenes of sokkels sneller en veiliger door de komst van de Hertek montage-adapter. Het is mogelijk om deze adapter altijd achteraf toe te passen zonder de lusbekabeling af te koppelen.

Borgen trekontlasting
De montage-adapter is een kunststof onderdeel met meerdere buisinvoeren voor het monteren van de (flexibele) installatiebuizen van 16 mm en 19 mm. Naast drie verticale heeft de adapter twee horizontale buisinvoeren (lus in, lus uit en naar een eventuele nevenindicator). Gijsbert Jongeneel, tactisch Product Manager: “Voor het borgen van de trekontlasting is het mogelijk om met een tie-wrap de installatiebuis aan de montage-adapter te bevestigen. Dit biedt extra veiligheid”.

Universeel en halogeenvrij
Naast dit duurzame ontwerp is de montage-adapter halogeenvrij, dat ook extra veiligheid biedt. Een bijkomend voordeel is dat de adapter universeel toepasbaar is voor alle merken brandmelders, sirenes en sokkels.
“Installateurs zijn zeker van een hulpmiddel waarmee het monteren van brandmelders, sirenes of sokkels vergemakkelijkt wordt”, licht Jongeneel toe.

Over Hertek
Hertek is dé specialist in veiligheidsoplossingen zoals brandmeld-, noodverlichting, zorg- en communicatiesystemen en blussing. Hertek biedt tevens een uitgebreid dienstenpakket zoals advies, ontwerp & projectering, Programma van Eisen, certificering, inbedrijfstelling, opleiding en service & onderhoud. De Hertek Groep telt in totaal circa 200 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in Weert. Voor meer informatie: www.hertek.eu.
montage-adapter

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Installatie en Bouw Nederland partners

SeluxPerformance in Lighting Nederland