Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Head of Events Building Holland Dirk van Gemert genomineerd voor DJ100

Head of Events Building Holland Dirk van Gemert genomineerd voor DJ100

Dirk van Gemert is genomineerd voor de DJ100, de 100 duurzaamste jonge koplopers van Nederland. De definitieve lijst wordt op 2 juli gelanceerd in Circl in Amsterdam. Van Gemert is namens beursorganisator Easyfairs Nederland als Head of Events verantwoordelijk voor het innovatie event Building Holland.

Van Gemert: “Ik ben hartstikke trots op de nominatie. Ik zie het vooral als een waardering voor alles wat we willen bereiken met Building Holland, waarin het verduurzamen van Nederland centraal staat. We geloven in de klimaatdoelstellingen en laten zien hoe je die in bouw en vastgoed kunt bereiken. Op de website van DJ100 staat één zin die me heel erg aanspreekt: ‘Het roer moet om! Er zijn duurzame oplossingen nodig voor de vragen van de toekomst. Jong talent is hierbij onmisbaar’. En zo is het maar net.”

Volgens Van Gemert is de ontmoeting tussen mensen die elkaar inspireren essentieel om Nederland duurzaam te maken. “Zo hebben we Building Holland ook gepositioneerd. Wat mij betreft mag je ons ook een inspiratie event noemen. We zien onszelf als vliegwiel, als accelerator om processen in een extra versnelling te brengen.  Die inzet wordt door Easyfairs ook breder uitgedragen via een eigen Online Academy, waarmee volop wordt geïnvesteerd in young professionals.”

“Ik geloof in de kracht van jonge ondernemers. Dat laten we ook op het fysieke event eind oktober zien, waar we de Young Professional area inrichten, een van de vele nieuwe features. Mijn inzet: ga het gesprek met elkaar aan en laat zien dat het woord ‘nee’ geen optie is. Tegelijkertijd snappen we dat je het hele jaar door het gesprek met elkaar moet aangaan, daarom starten we vier keer per jaar Building Holland Digital over thema’s als Circulariteit en Energietransitie.”

De Duurzame Jonge 100 geeft een overzicht van jonge ondernemers, young professionals en studenten die aantonen dat een duurzame toekomst mogelijk is. Deze koplopers zijn een bron van inspiratie voor elkaar en voor de gevestigde orde! Stemmen kan op dj100.nl, stemmen op Dirk van Gemert kan op https://dj100.nl/dirk-van-gemert/

Meer info over Building Holland op www.buildingholland.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.