Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Hatulek Group sluit aan bij Hoppenbrouwers Techniek: Dertiende vestiging van Hoppenbrouwers is een feit
25-06-2020, Udenhout, notaris, Henny de Haas, Paul, Monique, Niekjan Adema, notaris,

Hatulek Group sluit aan bij Hoppenbrouwers Techniek: Dertiende vestiging van Hoppenbrouwers is een feit

De elektrotechnische installateur Hatulek Group uit Sittard gaat per 25 juni 2020 officieel verder onder de vlag van Hoppenbrouwers Techniek. Het is daarmee de dertiende vestiging van deze snelgroeiende technisch dienstverlener. Henny de Haas, algemeen directeur Hoppenbrouwers Techniek: “Met de aansluiting van Hatulek Group komen we dichter bij onze bestaande klanten in Limburg te zitten. De overname sluit goed aan op onze wens om te groeien naar landelijke dekking. De kennis en ervaring van Hatulek Group op het gebied van elektrotechnisch, industriële automatisering en panelenbouw zijn een mooie aanvulling op de expertise van Hoppenbrouwers.”

De juiste partner voor de medewerkers

De eigenaren Paul Tummers en Monique Brorens van Hatulek Group willen het rustiger aan gaan doen en zijn tijdig op zoek gegaan naar een passende partij om hun bedrijf over te nemen. Paul Tummers: “Hoppenbrouwers sluit aan op zowel onze activiteiten op het gebied van elektrotechniek (Hatulek BV) als onze activiteiten op het gebied van industriële automatisering en panelenbouw (Hatulek EMUS BV). Bovendien kan ik, door samen te gaan met Hoppenbrouwers, mijn medewerkers een goede toekomst en (groei)mogelijkheden garanderen.”

Groeiambitie naar landelijke dekking

Hoppenbrouwers begon ruim 100 jaar geleden als eenmanszaak in Brabant en is inmiddels uitgegroeid tot een modern technisch dienstverlener met ruim 1300 medewerkers en het Predicaat Koninklijk. Het bedrijf is ambitieus als het gaat om expansie: Hoppenbrouwers wil in drie jaar tijd groeien van 1300 medewerkers naar 2500 medewerkers, verspreid over 25 vestigingen in heel Nederland. Het bedrijf blijft dan ook, ondanks de Corona-crisis , volop investeren in nieuwe medewerkers en opleiden van huidige medewerkers.

Over Hatulek Group

In een kwart eeuw heeft Hatulek Group een stevige positie in de technische branche opgebouwd. Met ruim 35 medewerkers ontwerpt, levert, installeert en onderhoudt Hatulek Group alle elektrotechnische installaties in utiliteit, retail, overheid, gezondheidszorg, onderwijs en industrie. Hatulek Group bestaat uit twee werkmaatschappijen; Hatelek BV en Hatulek EMUS BV. Hatulek BV richt zich dagelijks op ontwikkeling en onderhoud van elektrotechnische installaties en Hatulek EMUS BV op engineering, software-ontwikkeling en bouw van industriële automatisering, panelen en verdelers.

Over Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek is een technisch dienstverlener voor het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Doel is om de beste en duurzaamste technisch dienstverlener van Nederland te worden. Hoppenbrouwers is een familiebedrijf dat sinds 1918 is uitgegroeid naar een onderneming met meerdere locaties in Nederland. De kracht van Hoppenbrouwers is dat het de medewerkers centraal stelt. Dat betekent dat zij volop kansen krijgen zich op uiteenlopende gebieden te ontwikkelen. Het bedrijf is ervan overtuigd dat op die manier klanten optimaal worden geholpen. Bij het 100-jarig bestaan in 2018 kreeg Hoppenbrouwers Techniek het Predicaat Koninklijk.

Kijk voor meer informatie op www.hoppenbrouwerstechniek.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.