Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Hager schakelmateriaal – Klein detail. Groot verschil.

Hager schakelmateriaal – Klein detail. Groot verschil.

Van het razendsnel uitpakken van de wandcontactdozen tot het makkelijk wisselen tussen de vele designs. Hager schakelmateriaal barst van de slimme details die volop installatiegemak bieden. Alleen al onze schakelaar benadrukt dat een klein detail groot verschil maakt. Ontdek de details op hager.nl/berker.

Nieuw in het assortiment voor alle designseries

Twee USB-poorten voor snel opladen
De nieuwe wandcontactdoos met USB-laadfunctie combineert een klassieke 230V-aansluiting met 2 krachtige USB-poorten. De USB-poorten bieden 2,4 A.  Dit betekent dat tablets en smartphones in een mum van tijd kunnen worden opgeladen. Een ander voordeel: met 2 aangesloten apparaten wordt de laadstroom gelijkmatig verdeeld (2x 1,2 A).  Dit voorkomt een permanente piep of trilling van de aangesloten apparaten na het aansluiten of verwijderen van de belasting. Meer informatie lees je hier.

Optimale dimprestaties
Na het verbod op gloei- en halogeenlampen heeft de eindgebruiker alleen nog maar keuze uit ledverlichting. Door de snelle ontwikkeling blijft het dimmen van led nog steeds een technische uitdaging.
Ons nieuwe draaidimmer-portfolio gaat deze uitdaging graag aan. Tegelijk hebben wij het assortiment sterk afgeslankt zodat de keuze vereenvoudigd wordt. Alle nieuwe berker-dimmers zijn zelflerend. Daarnaast is het standby-vermogen minimaal.

De nieuwe dubbele wandcontactdoos
Hager heeft haar dubbele inbouw wandcontactdozen compleet opnieuw ontworpen en de belangrijkste onderdelen geoptimaliseerd. Dankzij deze innovaties is het één van de meest veilige, universele en gemakkelijk toepasbare dubbele inbouw wandcontactdozen op de markt. Meer lees je op hager.nl/dubbelewcd


Maximale uitstraling met designserie Q.7

Schakelmateriaal is er in vele gedaanten, maar nog nooit was er een serie die zo past in de moderne woningen van nu. Duurzame materialen, vorm en functie die naadloos in elkaar overvloeien en afmetingen die volledig in verhouding staan. Met de berker designserie Q.7 zorgen wij voor een vorm van luxe die nog niet eerder beschikbaar was.

Doordachte vormgeving
Het zijn de frames die het uiterlijk van Q.7 bepalen. Allereerst door hun afmeting van 95 x 95 mm. Ook de inzetstukken zijn opvallend groot. Die royale afmetingen springen in het oog, maar zonder dat ze op wat voor manier dan ook uit verhouding zijn. Ze zorgen er juist voor dat het design gezien wordt.

Hoogwaardige materialen
De voorkant van het frame is gemaakt van 4 mm dik, hoogwaardig materiaal. Er zijn meerdere varianten beschikbaar in kunststof, gehard glas, aluminium, geborsteld edelstaal, leisteen en beton.

Nieuw! Verlichte schakelaars
De afdekframes uit de Q.7 serie zijn speciaal bedoeld om bepaalde plekken in huis te highlighten. Nieuw is dat ze nu niet alleen het licht aanschakelen, maar ook zelf te verlichten zijn. De geïntegreerde led-module karakteriseert zich door het aangename licht en benadrukt daarmee de hoogwaardige materialen toegepast in de afdekramen – van geborsteld edelstaal en glas tot gestructureerd beton.

In elke situatie waar de klant op zoek is naar een ‘eyecatcher’ kun je probleemloos met de berker designserie Q.7 om de hoek komen. Zonder twijfel is er een variant bij waarvan de klant onder de indruk raakt.

Ontdek meer op hager.nl/berker

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.