Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Groothandel in luchttechnische installaties als exposant aanwezig op Installatie Vakbeurs
UltimAir heeft een groot assortiment aan componenten voor luchttechnische installaties.

Groothandel in luchttechnische installaties als exposant aanwezig op Installatie Vakbeurs

Een standpunt waarin Bart Brandts, directeur bij UltimAir, zich volledig kan vinden. “Het is een uitstekende plek om je relaties op een ontspannen wijze nog eens extra te spreken.”

UltimAir – voorheen CAIROX Centre – is dé groothandel voor alle componenten op het gebied van luchttechnische installaties. Daarnaast treedt het bedrijf op als adviseur voor de installatiebranche. Begin 2021 kondigde het bedrijf aan verder te gaan onder de naam UltimAir en introduceerde daarmee tevens een nieuwe huisstijl.

Installatie Vakbeurs biedt, naast het onderhouden van bestaande relaties, UltimAir de gelegenheid om deze rebranding bij het publiek extra onder de aandacht te brengen. “Iedereen heeft met corona te maken gehad en daardoor zijn er minder contacten geweest. We laten op de beurs dus bewust niet veel producten zien, maar willen het moment vooral aangrijpen om met onze relaties bij te praten”, aldus Brandts.

De nieuwe stand van UltimAir.

Om dit te bereiken, werd er een fraaie stand ontworpen waarop de nieuwe naam en bijbehorend bedrijfslogo prominent aanwezig zijn. Uiteraard wordt er ook een greep uit het assortiment getoond, want door de huidige pandemie is er momenteel volop aandacht voor aerosolen en luchttechniek. “Het reinigen van lucht is van essentieel belang bij het borgen van een veilig binnenklimaat. Wij hebben producten die daarop toegespitst zijn. Zo hebben we een product dat met filters en een UV-lamp fijnstof en vocht uit de lucht haalt. Deze wordt daardoor schoner, waarmee de kans op besmettingen met virussen kleiner wordt. Het is een mooie aanvulling op de bestaande luchtbehandelingssystemen.”

Toch staat UltimAir nooit op een beurs om producten te verkopen, benadrukt Brandts. “We leveren onze producten landelijk en zijn zelf gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel, onder de rook van Rotterdam. Als we al onze relaties willen bezoeken, dan moeten we heel Nederland doorreizen. Veel van onze bekenden brengen echter een bezoek aan Installatie Vakbeurs. Wij zien dit dus als een goede gelegenheid om hen weer te zien en te spreken.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.