Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Gira Tastsensor 4 voor een slimme bediening van je Smart Home

Gira Tastsensor 4 voor een slimme bediening van je Smart Home

De intuïtieve bediening staat bij de nieuwe Gira Tastsensor 4 voorop. De tastsensor wordt gekenmerkd door een hoogwaardig en modern design en het gebruik van natuurlijke materialen.

De basis voor Gira Smart Home systemen wordt gevormd door een KNX systeem. Dit systeem wordt bij nieuwbouw of renovatie naast de normale elektriciteitsleidingen in het hele huis gelegd. Via deze kabel worden de verschillende elementen van de domotica achter de wand met elkaar verbonden. Het systeem wordt aangevuld met passende bedieningspanelen en schakelaars. Deze kunnen door kleur of design een echt statement maken.

De tastsensor is verkrijgbaar met 1 tot 4 touch schakelaars. De led voor de statusweergave beschikt over acht kleurinstellingen en kan van individuele opschriften worden voorzien. De tastsensor kan met de telefoon, tablet en handmatig worden bediend.

Er is keuze uit diverse materialen en kleuren, zoals glas in zwart en wit, aluminium, edelstaal, en ook in een bijzondere gecoate uitvoering in brons.

Dit product is onderdeel van een compleet Smart Home systeem en dus geschikt voor een renovatie, verbouwing of bij een nieuwbouwwoning.

www.gira.nl 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.