Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Gira ClassiX, lichtschakelaars met een golden touch

Gira ClassiX, lichtschakelaars met een golden touch

Gira, toonaangevend Duitse fabrikant van onder ander lichtschakelaars en smarthome systemen, toont met het programma Gira ClassiX dat schakelaars echte designelement in een woning kunnen zijn. Met deze lichtschakelaars zet je een designstatement.

Gira ClassiX valt op door de goudglanzende oppervlakken en de afgeronde hoeken. De oppervlakken en afdekraamvarianten zijn uitgevoerd in goudglanzend messing en geborsteld brons. De uitstraling is uniek en de intensieve gouden glans en zichtbare slijpstructuur in mat brons, maken van de schakelaar een echte eyecatcher in elk interieur.

De afdekraamvarianten in messing en brons kunnen worden uitgevoerd met de binnenste elementen in hetzelfde metaal, maar ook in elegant zwart of crème wit. Samen met de harmonieus afgeronde hoeken wekt dit dubbele kader een visuele complexiteit op. De grote oppervlakken zorgen voor glansvolle momenten en expressieve lichtreflecties.

Gira ClassiX

De combinatie van de buitenste en binnenste afdekramen worden afgerond door basiselementen die eveneens van brons en messing zijn. Ze passen in het Gira Systeem 55 en verlenen de kunstige schakelaar tegelijk een klassieke vorm.

Naast ClassiX biedt Gira de designlijn ClassiX Art aan,  hier hebben de binnenste afdekramen kunstig gelaserde patronen. Net als bij de basislijn ClassiX zijn hiervoor schakelaar- en afdekraamcombinaties van messing en brons en met zwart en crème wit mogelijk.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.