Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
German Design Award 2019: « special mention » voor de ALGUI opbouw waskom in rvs

German Design Award 2019: « special mention » voor de ALGUI opbouw waskom in rvs

Prijs voor een design waskom in roestvrij staal bestemd voor High-end sanitair

De ALGUI waskom in roestvrij staal met dubbele afwerking van DELABIE (referentie 120112) is bekroond met een « Special Mention » door de German Design Award 2019 in de categorie « Bath & Wellness ».

De prijs
De German Design Award, toegekend door de jury van experten van de Duitse Raad van Design (Rat für Formgebung), staat binnen de wereld van design wedstrijden gekend als één van de meest erkende ter wereld en heeft een reputatie opgebouwd ver buiten haar vakkringen. Jaarlijks worden design producten en communicatietoepassingen gewaardeerd en geselecteerd voor hun individuele vernieuwende bijdrage aan het veranderende internationale landschap.

De wedstrijd stelt zeer hoge eisen bij de selectie van de laureaten: dankzij de gekozen unieke benoemingsprocedure worden alleen producten geselecteerd die uitblinken op vlak van ontwerpkwaliteit.

ALGUI

Het product
De ALGUI, die de jury overtuigd heeft met zijn ontwerp, is meer dan zomaar een wastafel. Het is een high-end decoratief element, ontworpen om de toiletten in publieke plaatsen zoals musea of winkelcentra te sieren. De dubbele afwerking, binnenkant van de kom in glanzend gepolijst en buitenkant in mat gepolijste afwerking, geeft het product een speciale glans en een elegant uiterlijk.

Het is een gewoonte «witte» producten (keramiek, composietproducten) te zien in publieke plaatsen en roestvrij staal enkel te overwegen bij zware utiliteiten (hurktoilet, combis voor gevangenissen). Maar rvs blijkt een interessant alternatief te zijn om die plaatsen waar het geïnstalleerd wordt te doen stralen (toiletten van een restaurant, van een hotel…). Het is een esthetisch materiaal dat bij alle ontwerpen en kleuren past.

RVS 304 is een licht onbreekbaar materiaal dat vandaalbestendig en gemakkelijk te reinigen is. 100 % recycleerbaar, draagt het bij tot een duurzame ontwikkeling en de bescherming van het leefmilieu.

ALGUI

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.