Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Gemak binnen handbereik met de nieuwe Sealskin doucheserie ‘Hooked’

Gemak binnen handbereik met de nieuwe Sealskin doucheserie ‘Hooked’

Hooked on you!

‘Hooked’ is de naam van de fraaie en innovatieve, nieuwe serie douches van Sealskin. De naam refereert naar de handdoekhouder, welke op een vernieuwende wijze geïntegreerd is in het ontwerp. Bij draaideuren is deze verwerkt in de comfortabele deurgreep en bij de inloopdouchewand is bovenaan een unieke uitsparing in het glas gemaakt. Hierdoor hoef je nooit meer je warme doucheruimte te verlaten om je handdoek te pakken. Dit functionele detail karakteriseert de doucheserie Hooked. De serie heeft namelijk de eigenschappen van een luxe douche, zonder de bijbehorende prijs. Zo zijn de deuren en wanden maar liefst 2 meter hoog – waardoor de warmte nog beter in je doucheruimte blijft – en is het 6 mm dikke veiligheidsglas voorzien van een antikalk coating. Hierdoor is het glas eenvoudig schoon te houden. Met Hooked is gemak binnen handbereik.

Onderhoudsgemak, gebruiksgemak en installatiegemak zijn erg relevant bij de keuze voor een douche, zo blijkt uit intensief onderzoek onder consumenten. Ook de prijs speelt een belangrijke rol in dit beslissingsproces. De Hooked serie beantwoordt al deze thema’s.

Onderhoudsgemak

De strak vormgegeven douches hebben weinig onderbrekingen, waardoor deze gemakkelijk schoon te maken zijn. Het veiligheidsglas is voorzien van een speciale nano coating. Vuil en kalk kan zich hierdoor minder snel hechten aan het glas. Zo blijft je douchewand langer helder en fris.

coram axes hooked impressie 13 hr kopierenGebruiksgemak

De Hooked doucheserie is zeer prettig in het gebruik. Zo is de 1-delige draaideur voorzien van een auto-close functie, wat betekent dat deze vanzelf dicht gaat. De extra transparante lek- en magneetstrip garandeert bovendien dat je doucht met een gesloten deur. De extra hoogte van de wanden en de deuren – maar liefst 2 meter hoog! – zorgt ervoor dat de warmte nog beter in je doucheruimte blijft.

Bijzonder is de geïntegreerde haak, die in de douchedeur of – wand is verwerkt. De draaideuren hebben een ergonomische greep met aan de buitenzijde de mogelijkheid je handdoek op te hangen. Inloopdouchewanden hebben een uitsparing in het glas, die dienstdoet als haak. Zo heb je je handdoek altijd binnen handbereik.

Installatiegemak

Ook is er gedacht aan het eenvoudig en snel plaatsen van de Hooked douche. Zo worden er diverse hulpmiddelen bij de douchewanden en -deuren meegeleverd en wordt er gebruik gemaakt van Fischer™ muurpluggen. De deuren zijn verstelbaar voor een verfijnde afstelling. Mocht je daar niet mee uitkomen, dan zijn er extra verbredingsprofielen beschikbaar. Voor maximaal installatiegemak is er een deurvariant met maar liefst 100 mm verstelbaarheid. Zo weet je zeker, dat je altijd je Hooked douche kunt plaatsen.

Betaalbaar

Sealskin staat bekend om doordacht design, slimme functionaliteit, hoge kwaliteit en oog voor detail. Met Hooked brengt Sealskin dit nu naar een ongekend aantrekkelijk prijsniveau. De Hooked douchewanden, -cabines, -deuren en de badwanden worden ondergebracht in de voordelige Get Wet-collectie, welke verkrijgbaar is via de betere DHZ-winkels. Hooked is per direct verkrijgbaar.

www.sealskin.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.