Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
‘Geen praatjes, maar vakwerk’ 
De mensen van demt-flex helpen dagelijks ruim 300 kandidaten aan het werk en kunnen putten uit een zeer divers personeelsbestand.

‘Geen praatjes, maar vakwerk’ 

Bemiddelingsbedrijf wil personeelstekorten in de bouw en techniek helpen oplossen

Op zoek naar een ervaren en gedreven installatiemonteur, loodgieter, cv-monteur, warmtepompmonteur, aircomonteur, elektromonteur, zonnepanelenmonteur of service- en onderhoudsmonteur met twee rechterhanden? Welke professionals je als opdrachtgever, projectleider of uitvoerder ook nodig hebt: demt-flex stelt ze graag aan je voor. Binnen 48 uur!

Al ruim 7 jaar is demt-flex dé specialist in zzp-bemiddeling, detachering en werving & selectie in de bouw, techniek, (maak)industrie en petrochemie. Met locaties in Tilburg, Schiedam en Vianen, een divers team van 20 jonge en gedreven medewerkers en ruim 3.000 detacheerbare kandidaten biedt demt-flex 100% landelijke dekking. “Onze mensen helpen dagelijks ruim 300 kandidaten aan het werk en kunnen putten uit een zeer divers personeelsbestand. Ongeacht of een project in de Achterhoek, de Randstad of op de Zeeuwse eilanden uitgevoerd moet worden: demt-flex is erbij! Ons uitgebreide klantenbestand bestaat voornamelijk uit bouwbedrijven, vastgoedonderhoudsbedrijven, W- en E-installateurs, constructiebedrijven, metaalbewerkers, scheepsbouwers, lassers en standbouwers, die kunnen vertrouwen op een hands-on ondernemersmentaliteit, snelheid, kwaliteit en vertrouwen. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of onderhoud: wij bieden een breed scala aan ervaren vaklieden die klaarstaan om ieder project tot een succes te maken.”

Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of onderhoud: demt-flex biedt een breed scala aan ervaren vaklieden die klaarstaan om ieder project tot een succes te maken.

Met de voeten in de klei

Aan het woord is Michael Meeuwsen, directeur van demt-flex. Onder zijn gepassioneerde leiding heeft demt-flex een flinke groei doorgemaakt. Inmiddels is het bedrijf zelfs dé landelijke schakel tussen vaklieden en opdrachtgevers. De focus ligt op de ‘handjes’ op de werkvloer, maar steeds vaker ook op de staf- en kaderfuncties op kantoor. Van uitvoerders tot projectleiders, calculators en werkvoorbereiders. “Uniek aan onze organisatie is de begeleiding op de bouw”, vertelt hij. “Onze consultants staan letterlijk met de voeten in de klei om nieuwe en ervaren arbeidskrachten on-the-job te begeleiden. Voor de krachten uit bijvoorbeeld Polen en de Caribische ABC-eilanden bieden wij bovendien consultants die gerichte informatie in hun moedertaal kunnen verstrekken. Hierdoor worden communicatieruis en interpretatieverschillen voorkomen.”

Altijd voldoende aanpakkers

De ambitie van demt-flex is om personeelstekorten in de bouw en techniek te helpen oplossen, vertelt Meeuwsen. “Bijvoorbeeld door de juiste aanpakkers aan de juiste opdrachtgevers te koppelen. Maar ook door maximaal te werven. We maken duidelijk onderscheid tussen consultants, relatiemanagers en recruiters. Waar onze relatiemanagers dé gesprekspartner zijn voor bestaande en nieuwe relaties, focussen onze recruiters fulltime op de werving en selectie. Zowel op Aruba, Curaçao als in Nederland, waardoor we snel en efficiënt kunnen schakelen bij nieuwe aanvragen.” Ook is een belangrijke rol weggelegd voor de demt-academy, waar aanpakkers worden opgeleid, bijgeschoold en omgeschoold. “Bijvoorbeeld op het gebied van service & onderhoud van cv-ketels, warmtepomptechniek, loodgieterswerk, laswerk, elektra en NEN-certificeringen, waarvoor we actief de samenwerking zoeken met werk-/leerbedrijven en waardoor nog betere matches gemaakt kunnen worden.”

Met locaties in Tilburg, Schiedam en Vianen, een divers team van 20 jonge en gedreven medewerkers en ruim 3.000 detacheerbare kandidaten biedt demt-flex 100% landelijke dekking.

Hecht team, eerlijke beloning

demt-flex zorgt graag en goed voor haar relaties en arbeidskrachten. Zo worden regelmatig uitjes georganiseerd die het teamgevoel versterken. Bovendien staat een eerlijke beloning voorop. Niet voor niets heeft demt-flex het NEN4400-1 keurmerk van de Stichting Normering Arbeid behaald. “Ook zijn we trots op onze VCU (Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties) certificering”, vertelt Meeuwsen. “Arbeidskrachten die betrokken zijn bij risicovolle werkzaamheden krijgen alle gelegenheid om veilig en gezond te werken. Bovendien verzorgen wij alle wettelijk vereiste documenten, het vervoer en de juiste basisgereedschappen.”

Mooie projecten waaraan demt-flex recent een bijdrage mocht leveren, zijn toren Niko in Eindhoven, De Bankier in Tilburg en De Ster in Rotterdam. Benieuwd wat demt-flex voor uw project(en) kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.