Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Gateways voor alle situaties

Gateways voor alle situaties

Fabrikant SSS Siedle is gespecialiseerd in parlofonie, videofonie en access controle. Op Batibouw stelde het bedrijf eigentijdse oplossingen met meer comfort en betere communicatie voor. De bezoeker kon er kennis maken met innovatieve oplossingen zoals de Smart Gateway, die de toegang tot de digitale wereld opent en Siedle Axiom, een hypermodern deurcommunicatiesysteem dat dienst doet als videofoon, telefoon en bedieningsplatform voor domoticatoepassingen.

Onze leefwereld is flexibeler en mobieler geworden. De mens volgt de techniek niet meer, maar omgekeerd. Dat verandert ook de verbindingswegen tussen buiten en binnen. Digitale en draadloze technologieën bieden tegenwoordig een ongekende toename van comfort en individuele ontwerpmogelijkheden. De Smart Gateways van Siedle openen de toegang tot de digitale wereld. Ze vormen de basis voor de mobiele deurcommunicatie en combineren de In-Home-Bus met het IP-netwerk. Als hardware-aansluiting verbinden de Smart Gateways het eigen In-Home-Bus-installatiesysteem van Siedle met het IP-netwerk. Zo zijn voor de Smart Gateways zowel de voordelen als de verscheidenheid van beide systemen beschikbaar.

De Smart Gateways kunnen bij alle In-Home-installaties nadien worden ingebouwd: beide Gateways kunnen naadloos in bestaande In-Home-projecten worden geïntegreerd en breiden hierdoor de installatie uit met mobiele deurcommunicatie en bijkomende functionaliteiten. Om de mobiele video-deurcommunicatie te gebruiken, is een In-Home-installatie met videofunctie vereist. Beide Smart Gateways verschijnen als ruimtebesparende 6-raster DIN-railapparaten die probleemloos in het verdeelsysteem kunnen worden geïntegreerd.

Hypermodern deurcommunicatiesysteem

m02_screen_axiomschwelle_cmyk_v3-kopieren

Axiom is verkrijgbaar in verschillende kleuren en modeluitvoeringen. De populaire versie voor de muur zorgt ervoor dat de hele communicatie altijd gemakkelijk toegankelijk is – en nooit in de weg staat.

 

De bezoeker van Batibouw kon op de stand van Siedle kennis maken met het hypermoderne deurcommunicatiesysteem Axiom. Axiom kan rechtstreeks op het thuisnetwerk worden aangesloten. Dankzij de Smart Gateway worden alle signalen naar het huisnetwerk gestuurd. Axiom is een echte allrounder: het paneel combineert deurcommunicatie, telefonie en Smart Home-oplossingen. Videobeelden van het deurstation, deurgesprekken en deur openen, telefoniefuncties evenals het schakelen en sturen van gebouwentechniek staan centraal ter beschikking. Dankzij het uitgekiende, elegante ontwerp wordt deze intelligente technologie bovendien onderdeel van het interieurontwerp. Axiom is verkrijgbaar in verschillende kleuren en modeluitvoeringen. De populaire versie voor de muur zorgt ervoor dat de hele communicatie altijd gemakkelijk toegankelijk is – en nooit in de weg staat.

Nu ook in roestvrijstaal

Ook de vernieuwde versie van Siedle Compact was te zien op de stand van Batibouw. Deze compacte deurluidspreker heeft een upgrade gekregen en is nu – voor dezelfde prijs – ook in roestvrijstaal beschikbaar. Het nieuwe uiterlijk met de bijpassende grijze huiskleur geeft Siedle Compact een hoogwaardige uitstraling. De bewezen technologie, de compacte afmetingen en de eenvoudige installatie blijven onveranderde voordelen van het deurstation.

Mobiel met Android

mobile_tk_android-outdoor_hoch-fogra52-kopieren

Sinds eind september is de Siedle app ook voor Android-smartphones verkrijgbaar.

 

De tijd waarin de mobiele deurcommunicatie op Siedle-niveau alleen met iOS-apparaten mogelijk was, is voorbij. Sinds eind september is de Siedle app ook voor Android-smartphones verkrijgbaar. Waar u ook bent: de Siedle app voor Android maakt veilige en comfortabele deurcommunicatie onderweg mogelijk – via WLAN of mobiele verbinding. De kosteloze verbinding wordt gemaakt via de Smart Gateway of de Smart Gateway professional.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.