Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Fristads lanceert ’s werelds eerste Craftsman Tights

Fristads lanceert ’s werelds eerste Craftsman Tights

Fristads blijft hun assortiment werkkleding ontwikkelen en introduceert nu een volledig nieuw kledingstuk op de markt. Friwear Tights is een sterke en duurzame werklegging met ingebouwde kniebescherming en bijhorende shorts. Geïnspireerd door de sportwereld, biedt Friwear Tights maximale flexibiliteit en comfort voor op het werk.

“Het lichaam is het belangrijkste gereedschap dat een vakman gebruikt.Comfortabele werkkleding is essentieel bij het tillen van zware voorwerpen evenals je vrij en ongehinderd kunnen bewegen. Friwear Tights zijn de eerste in hun soort en we geloven dat veel mensen het sportieve gevoel zullen waarderen. Met de bijpassende shorts ben je volledig uitgerust voor een dag hard werken – terwijl je net zo flexibel en comfortabel bent als wanneer je in de sportschool bent,” legt Anastasios Lappas uit, Head of Design & Innovation bij Fristads.

De Friwear Tights zijn het eerste kledingstuk dat wordt gelanceerd in het nieuwe Fristads segment Friwear, een revolutionaire collectie van flexibele op sport gebaseerde werkkleding. De nieuwe tights hebben gebreide, stretchkniezakken van duurzaam CORDURA®. De hoogte van de kniebeschermers in de kniezakken kan worden aangepast. De tights zijn unisex en perfect te combineren met de werkshorts om zo een praktische en flexibele outfit samen te stellen voor zowel werk binnen als buiten, maar zijn uiteraard apart verkrijgbaar.

Fristads
Fristads is het toonaangevende werkkledingmerk in Zweden en maakt deel uit van de Fristads Kansas Group. De Fristads Kansas Group is de grootste leverancier van werkkleding en promokleding in Europa, bestaande uit vele toonaangevende merken zoals Fristads, Hejco, Martinsson, B&C, Wenaas en Bragard. De groep is actief in meer dan 20 landen en bezit twee productiefaciliteiten. De Fristads Kansas Groep heeft een jaaromzet van ongeveer 400 miljoen euro en biedt werk aan 1.600 mensen.

Het comfortabele stretchmateriaal voert transpiratie af, is ademend en droogt snel.

Er zullen snel meer nieuwe, door sport geïnspireerde kledingstukken volgen in dit Fristads segment.

“Wij zijn altijd op zoek naar uitdagingen, zowel door innovaties als door te luisteren naar wat onze klanten willen en nodig hebben. Het is fantastisch om nu een praktisch en comfortabel kledingstuk aan te bieden dat volledig aansluit bij de uitdagingen waarmee professionals dagelijks worden geconfronteerd,” zegt Anastasios Lappas. De Friwear Tights zijn verkrijgbaar vanaf april 2019 bij de Fristads dealer bij u in de buurt. Bekijk de dealerlocator op fristads.com.

Meer informatie: Tights 2570 STR. Verkrijgbaar in de kleuren: Zwart, Zwart/High-vis geel en Blauw. Friwear 3/4 Tights 2571 STR, verkrijgbaar in Zwart. Maten: XS-4XL.
Advies verkoopprijs vanaf € 89,50. CORDURA® is een zeer stevig materiaal dat wordt gebruikt ter versteviging. Lees meer op cordura.com.

Voor meer informatie, bezoek fristads.com of neem contact met ons op: Veldsteen 54 | 4815 PK Breda | +31 76 572 5625 | customerservice.nl@fristads.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.