Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Franse expertise op VSK 2020: niet te missen!

Franse expertise op VSK 2020: niet te missen!

Van 4 t/m 7 februari 2020 vindt de VSK-beurs weer plaats, het event voor de installatiebranche. In de Jaarbeurs in Utrecht wordt dan weer volop kennis gedeeld, om goed voorbereid de toekomst in te gaan. Ook het Franse DELABIE geeft er weer acte de présence, inmiddels is het bedrijf niet meer weg te denken op dit event. 

Op de DELABIE-stand kunt u zelf ervaren hoe bij de ontwikkeling van productoplossingen de nadruk onder meer ligt op duurzaamheid en een hoge water- en energiebesparing, zonder in te boeten aan prestatievermogen en met behoud van gebruikscomfort. Energie- en waterbesparing, slimme engineering en topdesign gaan bij DELABIE hand-in-hand.

Een gedeelte van de stand is gewijd aan de nieuwe inbouwoplossingen voor urinoirspoelingen, toiletspoelingen en douches.

Een volle prijzenkast bewijst de kwaliteit

De DELABIE-groep is uitgegroeid tot Europees leider in kranen en sanitaire voorzieningen voor openbare plaatsen en biedt unieke oplossingen voor de openbare sanitaire ruimte, alsmede voor gezondheids- en zorgfaciliteiten. Meer dan 2.000 referenties worden vanuit de fabriek in Frankrijk naar meer dan 90 landen geëxporteerd. De groep telt vandaag negen filialen wereldwijd, in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk, Portugal, Spanje, Polen, de Verenigde Arabische Emiraten (Dubai) en China (Hong Kong). DELABIE kijkt terug op een succesvol jaar, waarin verschillende nieuwe producten en communicatiemiddelen officieel erkenning kregen voor hun kwaliteit en bekroond werden met één of meerdere prijzen.

Bij de German Design Awards 2019 werd DELABIE uitgeroepen tot winnaar met de BINOPTIC hoge elektronische wastafelkraan en werd de ALGUI roestvrijstalen wastafel bekroond met een eervolle vermelding. De elektronische urinoirkraan TEMPOMATIC 4 kreeg de onderscheiding ‘Selectie’ in de categorie Innovatief Interieur tijdens de Iconic Awards 2019, een internationale designwegstrijd. En recent dong het Be-Line® douchezitje mee naar erkenning in de Franse wedstrijd Salle de bains remarquables en werd tot winnaar gekroond binnen de categorie ‘Utiliteiten’. Deze prijs is een erkenning voor badkamerproducten die een uniek, innovatief, relevant en functioneel karakter hebben en de consument een unieke of onderscheidende ervaring bieden. Het hybride urinoir HYBRIMATIC FINO in rvs overtreft alle verwachtingen. Dit ecologisch alternatief voor waterloze urinoirs werd bekroond tot winnaar van de German Design Award 2020, viel in de prijzen bij de PLUS X AWARD 2019/2020 en werd uitgeroepen tot publieksfavoriet bij de Van Marcke Awards, categorie ‘ECO’. Wie onderscheidend vermogen zoekt en graag zaken doet met een winnende partij, zit dus goed bij DELABIE.

Recent dong het Be-Line® douchezitje mee naar erkenning in de Franse wedstrijd Salle de bains remarquables en werd tot winnaar gekroond binnen de categorie ‘Utiliteiten’.

Workshop voor inbouwoplossingen en directe spoeling

Een gedeelte van de stand is gewijd aan de nieuwe inbouwoplossingen voor urinoirspoelingen, toiletspoelingen en douches. De experts van DELABIE leggen u graag uit hoe de ontwikkelde inbouwmodules kunnen worden aangepast aan verschillende wanddiktes en welke installatieopties zijn gebaseerd op verschillende installatievoorbeelden. Bovendien wordt er aandacht besteed aan het toiletsysteem met directe spoeling. Vandaag leeft de perceptie dat directe spoeling een beduidend grotere diameter van de toevoerleidingen vereist en luidruchtig is. Omdat dit niet klopt, legt DELABIE u graag de voordelen, die nog niet zo bekend zijn, verder uit.

Productnieuws: functionaliteit en design

Er valt veel te ontdekken op de stand. Een bezoek geeft u de gelegenheid om meer te weten te komen over de noviteiten die recent in de prijzen vielen. Functionaliteit en een innoverend design worden onlosmakelijk verbonden in onder andere het HYBRIMATIC FINO urinoir met hybride spoelsysteem, alsmede in de nieuwe Be-Line® designserie, bestaande uit handgrepen en opklapbare douchezitjes voor toegankelijkheid in de sanitaire ruimte. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.