Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Fraai design met extra prestaties

Fraai design met extra prestaties

WAGO TOUCH PANELS 600 (HMI Panels)

Bedienen, observeren, visualiseren en diagnosticeren in de productie en in de gebouw- en procesindustrie. De WAGO Touch Panels 600 (HMI Panels) combineren modern design met een indrukwekkende uitrusting: met de Touch Panels is het mogelijk om een stempel op het imago van de machines en installaties te drukken door de weergave van hoogwaardige visualisaties. Krachtige Cortex A9 Multicore-processoren zorgen voor een hoge snelheid door de parallelle uitvoering van rekenbewerkingen. Praktische features zoals de energiebesparende standby-functie, de geïntegreerde sensoren voor de automatische aanpassing van de helderheid en het comfortabele bevestigingsconcept vereenvoudigen zowel de installatie als de bediening. Alle Panels zijn uitgerust met het toekomstgerichte Linux®-besturingssysteem. Bij de projectering met e!COCKPIT ontstaan visualisaties die op moderne technologieën zoals HTML5 baseren.

De drie beschikbare hardwarevarianten zijn optimaal afgestemd op de behoeften voor het gebruik als Web Panel, Visu Panel of Control Panel. Met behulp van een bibliotheek worden WAGO-bedieningspanelen nu IoT-Touch-controller, die gegevens van het veldniveau naar de cloud verzenden.
Voor het tot stand brengen van veilige HTTPS- en FTPS-verbindingen zijn de coderingsmethoden SSH en SSL/TLS standaard geïntegreerd.

Afhankelijk van de applicatie zijn Panels met een resistief touchscreen geschikt voor standaard toepassingen in de schakelkast. Capacitieve Multi Touch Panels met glazen oppervlak zijn geschikt in geval van strengere eisen. Panels met maritieme keurmerken zijn er voor toepassingen in de scheepsbouw beschikbaar.

Meer informatie: https://www.wago.com/nl/touch-panel-ontdekken/touch-panel-600-ontdekken

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.