Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Flexibele huuroplossingen voor koeling én verwarming
Met een eigen 24/7/365 servicedienst garandeert Coolworld de zekerheid van een betrouwbare oplossing.

Flexibele huuroplossingen voor koeling én verwarming

Samen met de divisie Heatworld vormt Coolworld Rentals uit Waalwijk een veelzijdige en internationaal opererende verhuurorganisatie op het gebied van koel- en verwarmingsapparatuur. Via een uitgekiende all-in huurformule en een forse verhuurvloot bieden beide bedrijven een flexibele en betrouwbare oplossing in het geval van tijdelijke capaciteitsproblemen, uitval, verbouwing of revisie van bestaande installaties. Snel, 24/7/365 en op nagenoeg elke gewenste locatie. 

Coolworld biedt een flexibele en betrouwbare oplossing bij tijdelijke capaciteitsproblemen, evenementen, uitval, verbouwing of revisie van uw vaste installatie.

Kiezen voor Coolworld Rentals is kiezen voor een betrouwbare totaaloplossing op maat. Een oplossing die kundig wordt samengesteld met gebruiker, projectteam of installateur en zelfs binnen enkele uren kan worden geleverd. “Wat de behoefte ook is, ons doel is altijd hetzelfde”, zegt Michiel de Beer, sales manager Nederland namens Coolworld. “En dat is ervoor zorgen dat de continuïteit en bedrijfsprocessen van de klant niet verstoord of vertraagd worden. Dat doen we met eersteklas apparatuur, maar ook in de vorm van een deskundig advies, flexibele aanpak en snelle turnkey levering. Indien gewenst ondersteunt ons eigen Installatie- & projectburo zelfs tijdens de installatie en inbedrijfstelling van de apparaten. Niets is ons te gek!”

Inverters

Coolworld heeft inverter gestuurde chillers t/m 800 kW. Een hoogstandje dat ervoor zorgt dat de compressor, afhankelijk van het gevraagde vermogen, traploos harder of juist zachter gaat draaien. “Het vereiste vermogen is afhankelijk van de gewenste temperatuur, maar ook van de binnen- en buitentemperatuur”, legt De Beer uit. “Hoe groter de verschillen daartussen, des te harder de compressor moet werken om tot de ideale temperatuur te komen. Op dat vlak bewijzen de inverters hun waarde. Ze zorgen ervoor dat er binnen een ruimte een constante temperatuur heerst én dat de compressor minder hard hoeft te draaien. Iets dat zich onder meer vertaalt in minder geluidsoverlast en een lager energieverbruik.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.