Header productgroep FlatRoofVent
01:35
14-03-2018

FlatRoofVent, de krachtpatser voor uw platdak constructie!

Om de levensduur van uw dakconstructie te verlengen, is ventilatie een must. Daarom ontwikkelde Ubbink de FlatRoofVent, een krachtige platdak constructie ontluchter. Tijdens de bouw van een platdak is het belangrijk om nauwkeurig om te gaan met het plaatsen van dampremmers, om de constructie optimaal te beschermen tegen weersinvloeden. Toch is dit niet altijd mogelijk en is ventilatie/ontluchting noodzakelijk om er zeker van te zijn dat bouwvocht en/of condensatievocht op de lange termijn geen kans krijgt om uw constructie aan te tasten. De FlatRoofVent is de perfecte oplossing!

FlatRoofVent
Door de stabiele weerstand werkt de FlatRoofVent onder alle windomstandigheden perfect. De FlatRoofVent heeft een geïntegreerde plakplaat en de extra schroefgaten zorgen ervoor dat de doorvoer stevig blijft zitten. Door zijn vormgeving heeft de PP kap een zeer grote ontluchtingscapaciteit. De dakdoorvoer is beschermd tegen inregenen en geschikt voor nieuwbouw en renovatie. De FlatRoofVent is elegant op uw dak, klein van formaat, robuust in design en levert een topprestatie.

Voordelen
De FlatRoofVent van Ubbink is gemaakt van hoogwaardig polypropyleen (PP). Deze kunststof krachtpatser is dus licht van gewicht en ongevoelig voor beschadigingen en breuk. Bovendien heeft kunststof een langere levensduur dan aluminium en is uitzetting- en krimpbestendig. De grote ontluchtingscapaciteit en de stabiele weerstand zijn kenmerkend voor de FlatRoofVent. Alle varianten zijn geïsoleerd, beschermd tegen inregenen en uv-bestendig.

Toepassing
De FlatRoofVent is geschikt voor platdakontluchting in nieuwbouw en bij renovatie. Bent u echter op zoek naar een doorvoer voor ruimteventilatie of een aansluiting voor uw droger, dan biedt Ubbink u het MultiVent ventilatieprogramma.

Circulair
Bij de ontwikkeling van de FlatRoofVent is extra aandacht besteed aan de circulariteit:

 • De kap van de FlatRoofVent is gerealiseerd uit herbruikbare grondstoffen
 • Volledig en eenvoudig demontabel door gebruik van droge verbindingen
 • Al het kunststof is PP zwart (geen PE, geen PVC)
 • De verpakking is van gerecycled karton
 • De FlatRoofVent is energiebewust geproduceerd op een modern energiezuinig machinepark

 Voordelen en kenmerken

 • Uitgevoerd in hoogwaardig polypropyleen
 • Stabiele weerstand: werkt perfect onder alle weersomstandigheden
 • Grote ontluchtingscapaciteit
 • Beschermd tegen inregenen
 • Alle varianten zijn geïsoleerd
 • Elegante vormgeving
 • Geschikt voor nieuwbouw en renovatie
 • Kleine krachtpatser

Productadvies op maat
Heeft u vragen over de FlatRoofVent of zoekt u een oplossing voor een specifieke toepassing? Kijk dan op www.ubbink.nl of bel de Ubbink Productadvieslijn 0313 480 300. U kunt uw vraag ook per e-mail stellen via productadvieslijn@ubbink.nl. Ubbink denkt graag met u mee!

Assortiment
De FlatRoofVent is verkrijgbaar bij de professionele handel in zwart, in drie varianten: Ø 110 mm, Ø 125 mm en Ø 160 mm.

Dakconstructie Bescherming
De FlatRoofVent maakt deel uit van het concept Dakconstructie Bescherming. Deze conceptuele oplossing bestaat uit een breed assortiment producten op het gebied van lucht- en waterdicht bouwen en dakconstructieventilatie en beschermingsproducten, maar biedt ook informatie op het gebied van regelgeving en verwerkingsinstructies. Dakconstructie Bescherming zorgt voor deskundige afwerking van uw gebouw en verlengt de levensduur van uw dakconstructie.

www.ubbink.nl/flatroofvent

 

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen

Installatie en Bouw Nederland partners

IKAdobeStock