Preficon board
00:51
14-10-2016

 Fipro Benelux wordt Preficon Europe

Er is een nieuwe naam geïntroduceerd: Preficon Europe. Voortbordurend op jarenlange ervaring en kennis in bouwkundige brandpreventie, voorheen onder de naam Fipro Benelux, brengt Preficon een scala aan nieuwe brandwerende plaatmaterialen op de markt. 

EEN OPLOSSING VOOR IEDERE SITUATIE
Met de nieuwe producten heeft Preficon voor vrijwel elke situatie een brandwerende oplossing: liggers, kolommen, wanden, schachten en plafonds, voor zowel binnen- als buitensituaties (water-, vorst- en rotbestendig). De producten zijn Europees getest en voldoen aan de actuele wet- en regelgeving.

DE COMPLETE PRODUCTLIJN BESTAAT UIT:
– Preficon Board C (nieuwe calciumsilicaat plaat)
– Preficon Board S (minerale vezelplaat, voorheen Thermacor-S)
– Preficon Board P (nieuwe gipsvezel versterkte plaat)
– Preficon Board M (lichtgewicht vermiculietplaat, voorheen Mansard)
– Fermacell Aestuver (nieuwe cementgebonden, glasvezel versterkte plaat)

preficon europe

ONDERSTEUNING MIDDELS NIEUWE WEBSITE
Tegelijk met de nieuwe producten, lanceert Preficon ook een nieuwe website: www.preficon.com. Op deze website is alle documentatie van de diverse plaatmaterialen op een overzichtelijke manier terug te vinden. Bovendien is er, speciaal voor de verwerkers én distributeurs van de Preficon producten, een zogenaamde productselector ontwikkeld. Middels deze selector kan eenvoudig worden nagegaan welk product voor welke toepassing kan worden gebruikt.

Daarnaast staat u altijd een adviseur van Preficon ter beschikking voor het beantwoorden van specifiekere technische vragen of zelfs het ter plaatse beoordelen van bouwkundige brandpreventieve uitdagingen op projecten van u of van uw afnemers.

Voor meer informatie en advies bezoekt u de website van Preficon (www.preficon.com) of neemt u contact op met Preficon in Waalwijk per telefoon (+31 (0)416 – 69 71 71) of e-mail (info@preficon.com).

Installatie en Bouw Nederland partners

Biddle SensAirBoels-Dolmans Cycling Team