Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
HVAC

Fijn wonen. Zo geregeld met de binnenklimaatoplossing van Wavin

27 april 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Comfort in huis. Dát is wat belangrijk is voor mensen. Het juiste binnenklimaat helpt productief en gelukkig te zijn in de ruimtes waar we het meest vertoeven. Zeker in deze tijd. Met schone lucht, aangename warmte of juist prettige verkoeling. Tegelijkertijd willen we geen concessies doen. Niet in efficiëntie, niet in kosten, niet in ruimte en aanzicht. Én moet alles ook nog eens eenvoudig te bedienen zijn.

Verwarmen, verkoelen, ventileren

Met de binnenklimaatoplossing van Wavin speelt u als installateur direct in op deze behoeftes. Een compleet assortiment voor kwalitatief ventileren en duurzaam verwarmen & verkoelen. Met ons nieuwe Ventiza Luchtverdeelsysteem haalt u het beste uit ieder binnenvertrek door frisse lucht naar binnen te halen. Ook temperatuurregulering in huis was nog nooit zo makkelijk dankzij onze Sentio vloerverwarming en -koeling mét zoneregeling. En niet onbelangrijk: met logische installatie, eenvoudige configuratie en zeer gebruiksvriendelijke bediening via de simplistische regelunit of in de app. Kortom: de binnenklimaatoplossing van Wavin kent alle ingrediënten voor een fijn en gezond binnenklimaat.

Nieuw: het Wavin Ventiza Luchtverdeelsysteem

Als installateur ventilatie meenemen in de binnenklimaatoplossing voor uw klant? Regel het met Wavin Ventiza. Een nieuw, uniek luchtverdeelsysteem van slagvast PVC dat extreem makkelijk en snel te installeren is: u bespaart meer dan 25% installatietijd. Het systeem is robuust en stevig, heeft een uniek ovaal design (ideaal voor lage inbouwhoogtes) en is prefab geschikt en glad (en daardoor makkelijk schoon te maken). Bovendien voldoet het systeem aan de hoogste luchtdichtheidsklasse ATC1.

Dé oplossing voor comfortabel wonen voor uw klanten?

Met Wavin is het zo geregeld.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht