Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Extra spoelbediening altijd binnen handbereik

Extra spoelbediening altijd binnen handbereik

TECE introduceert de TECEflushpoint pneumatische bedieningsknop voor het spoelen van de wc op afstand. De TECEflushpoint kan in de wand of in de vloer worden geïnstalleerd als aanvulling op de wc-bedieningsplaat.

In sommige situaties is naast handmatig of elektronisch spoelen met een wc-bedieningsplaat een extra spoelmogelijkheid vereist, bijvoorbeeld voor ouderen of mindervaliden. Bovendien kan het uit oogpunt van gemak en comfort praktisch zijn om een wc-spoelknop op een andere plaats te hebben, dan ter hoogte van de spoelkast. De pneumatische wc-bedieningsplaat TECEflushpoint kan flexibel in een straal van 1,7 m rond de spoelkast geïnstalleerd worden. Dus altijd binnen handbereik, gewoon waar dit het beste past. In de spoelkast is de installatie simpel: met slechts één klik op het afvoerventiel.

Tijdloos design en aangenaam gevoel

Het aantrekkelijke design van de TECEflushpoint is tijdloos zodat het design in alle badkamerstijlen past. Alle componenten zijn optimaal op elkaar afgestemd om te zorgen voor een aangenaam gevoel bij de bediening.

Bespaart op water

Net als bij de wc-bedieningsplaten zijn de TECEflushpoint-bedieningsplaten leverbaar met enkel- en duospoeltechniek. Met duospoeltechniek kan extra water worden bespaard.

Vierkant of rond design

De TECEflushpoint-bedieningsplaten zijn er met vierkante of ronde afdekplaten in de meest gangbare kleuren, namelijk wit, mat chroom en gepolijst chroom.

Ook voor bediening in de vloer

Naast de bedieningsplaten voor in de wand levert TECE een pneumatische spoelbediening geschikt voor montage in de vloer.

Bezoek TECE op:

Architect@work 14-15 september, Ahoy Rotterdam: stand 139.

Installatievakbeurs Hardenberg, 13-15 september: stand 136.

Vakbeurs Prefab Den Bosch, 11-13 oktober: stand 1.E014.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.