Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Extra comfort met de nieuwe ruimteregelingen van ROBOT Vloerverwarming B.V.

Extra comfort met de nieuwe ruimteregelingen van ROBOT Vloerverwarming B.V.

ROBOT Vloerverwarming B.V. introduceert dit najaar de Robot Easy Flex HC ruimteregelingen. Met deze nieuwe serie ruimteregelingen kan worden verwarmd en gekoeld. Bovendien is het mogelijk de temperatuur per ruimte op afstand te regelen via een app.

Comfort

Met de Robot Easy Flex HC ruimteregelingen kan de vloerverwarmingsinstallatie efficiënt worden geregeld door nauwkeurig temperatuur management in de individuele ruimtes. Door iedere ruimte te voorzien van een eigen thermostaat wordt het comfort verhoogd en kunnen besparingen in energieverbruik worden gerealiseerd.

Verwarmen en koelen

Lekker warm in de winter en koeling in de zomer. De Robot Easy Flex HC ruimteregelingen zijn geschikt voor verwarmen én koelen. Het signaal voor omschakelen tussen verwarmen en koelen wordt gegeven vanuit de warmtepomp naar de master. Indien de warmtepomp in koelmodus staat, is het mogelijk om ruimtes hiervan uit te sluiten. Dit kan wenselijk zijn als men bijvoorbeeld niet wil koelen in een badkamer.

Bediening op afstand

Via de wifi-module of het bedieningspaneel kan eenvoudig met een app op afstand de temperatuur en diverse programma’s, zoals een dag/nacht modus, week modus en vakantie modus, per individuele ruimte worden ingesteld. Hiermee heeft de gebruiker de controle over de gehele woning. Als bediening op afstand niet nodig is, kunnen de gewenste temperaturen en programma’s worden ingesteld in de master. Via de thermostaten is de gewenste temperatuur tevens eenvoudig tijdelijk aan te passen.

Capaciteit

Per master kunnen tot 8 zones worden geregeld en tot 19 thermomotoren aangesloten worden. Thermostaten kunnen zowel bedraad als draadloos worden aangesloten op de master. Er kunnen tot 4 masters bedraad aan elkaar worden gekoppeld. Het systeem kan tevens radiatoren regelen door middel van de Robot Easy Flex HC motor gestuurde radiatorknop RF. Robot Easy Flex HC ruimteregelingen zijn geschikt als master/master of master/slave regeling.

Technische informatie

De nieuwe Robot Easy Flex HC serie omvat een master, digitale LCD thermostaten bedraad en draadloos (RF), een mini thermostaat RF (temperatuurbewaking zonder bedieningstoetsen of scherm), een wifi-module, een bedieningspaneel, bedrade thermomotoren 230V en een motor gestuurde radiatorknop RF. Kijk voor meer details over de Robot Easy Flex HC ruimteregelingen op de ROBOT website.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.