Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Expert in watertechnologieën viert zijn 150ste verjaardag samen met u!
Al 150 jaar lang ontwikkelt Watts oplossingen om water veilig en schoon te houden.

Expert in watertechnologieën viert zijn 150ste verjaardag samen met u!

Maak kans op een van de schitterende prijzen

Watts, toonaangevend fabrikant en leverancier van producten en oplossingen die worden gebruikt in waterbescherming, sanitaire voorzieningen, HVAC, instrumentatie en klimaatelektronica, viert dit jaar zijn 150ste verjaardag en wil dat niet alleen vieren met zijn werknemers, maar ook met zijn klanten, partners en investeerders, die kunnen deelnemen aan een verjaardagsloterij op het Watts Works-trainingsportaal.

Het verhaal van Watts begon in 1874 toen Joseph

E. Watts in Amerika de uitdaging aanging om de water- en stoomdruk in de textielfabrieken van de regio New England beter te reguleren. Hij ontwikkelde een eenvoudige maar effectieve drukregelaar die stoomketels veiliger en efficiënter maakte. Later, toen sanitaire overheidsinspecteurs de eerste regels voor de bescherming van het drinkwater opstelden, pionierde Watts met geheel nieuwe oplossingen voor terugstroombeveiliging. Tot op vandaag bouwt Watts, intussen als een multinationale en beursgenoteerde onderneming, verder op zijn rijke geschiedenis en expertise. 

Inmiddels is het 2024 en bestaat Watts dus 150 jaar. Die verjaardag wil het bedrijf vieren samen met u. Het is immers van mening is dat niet alleen zijn werknemers, maar ook de klanten, partners en investeerders waar het sinds de begindagen zij aan zij mee samenwerkt aan hoogwaardige en efficiënte sanitaire en HVAC-oplossingen, Watts hebben gebracht waar het vandaag staat. Watts is er ook van overtuigd dat die structurele samenwerking ook in de toekomst nodig zal zijn om nieuwe oplossingen die water, ‘de meest kostbare bron van onze planeet’, schoon en veilig houden te kunnen blijven ontwikkelen. 

Het verhaal van Watts begint in 1874, als Joseph E. Watts in Amerika de uitdaging aangaat om de water- en stoomdruk in de textielfabrieken van de regio New England beter te reguleren.

Concreet kunt u kans maken op schitterende prijzen door mee te doen aan de verjaardagsloterij die Watts organiseert op zijn Watts Works-trainingsportaal. Daarvoor moet u het volgende doen: 

1. Registreer u kosteloos op het Watts Works-trainingsportaal als u dat nog niet gedaan heeft en ontvang direct uw eerste tickets.

2. Voltooi online trainingen en verdien extra tickets.

3. Wissel uw tickets in op het trainingsportaal tijdens één van de twee actieperiodes, van 1 april tot 30 juni 2024 of van 1 juli tot 31 oktober 2024, of zet gedurende de volledige actieperiode in op de ultieme hoofdprijs. U kunt uw tickets inzetten voor één of meerdere prijzen.

4. Maak op die manier kans op het winnen van één van de vele prijzen.

Ieder ticket dat u ontvangt betekent telkens één kans om via de loterij het door u gekozen geschenk te winnen. Dus hoe meer tickets u inzet, hoe meer kans u maakt om te winnen! Benieuwd welke prijzen Watts voor u in petto heeft? Neem dan snel een kijkje op https://www.watts.eu/ nl/company/watts-150th/150th-sweepstakes en waag uw kans!    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.