Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Elektrotechniek Van Ee neemt Campus Installatietechniek over

Elektrotechniek Van Ee neemt Campus Installatietechniek over

Elektrotechniek Van Ee uit Kootwijkerbroek neemt per 1 oktober 2019 het Barneveldse bedrijf Campus Installatietechniek B.V. over. Directeur Chris van Ee van Elektrotechniek Van Ee B.V.: “Dankzij deze overname bieden wij klanten voortaan zowel elektra- als installatiewerk. Dit maakt het een win-winsituatie voor klanten van zowel Campus als Van Ee.”

Gert Kamphuis, directeur-eigenaar van Campus Installatietechniek, legt vanwege leeftijd zijn functie neer. Kamphuis blijft nog wel als adviseur betrokken voor met name de W-afdeling van het bedrijf. Van Ee hierover: “Nadat wij twee jaar geleden verhuisden naar ons nieuwe pand op industrieterrein Puurveen in Kootwijkerbroek, leek het mij een mooie uitdaging om een ander bedrijf over te nemen. Dat is uiteindelijk Campus Installatietechniek geworden, een bedrijf met een goede naam én met gemotiveerde en professionele vakmensen.” Elektrotechniek Van Ee biedt een totaalpakket op het gebied van elektrotechnische installaties. Het bedrijf levert en installeert technische installaties van particuliere woningen, maar richt zich ook op complexe installaties van grotere panden.

Sterke samenwerking
De overname biedt nieuwe kansen volgens Van Ee: “In 2007 begon ik met het leveren en installeren van elektrotechnische installaties. Wat wij niet in huis hebben, is een loodgieters- en installatietak. In de bouw zie je meer en meer dat E&W-installaties steeds meer geïntegreerd worden. Dit is daarom een prachtige uitbreiding in het dienstenpakket van ons bedrijf. Met Campus vullen we met installatietechniek en de realisatie van installaties en regeltechniek Van Ee aan. Er is niet alleen inhoudelijk een klik, ook wat betreft werkwijze zit veel overlap. Het persoonlijke contact dat Campus kenmerkte zal blijven, want bij Van Ee werken we op dezelfde manier.” Het personeel van Campus gaat dan ook mee in de overname.

Uitbreiding van diensten
Campus bestaat in 2019 30 jaar. Het bedrijf is al sinds 1989 gespecialiseerd in diensten op het gebied van centrale verwarming, airconditioning, sanitair, elektrotechniek, luchtbehandeling, gas- en waterleidingen, regeltechniek en met een onderhouds- en storingsservice. Ook Campus ziet de overname als een kans om zijn diensten uit te breiden. De overname en daarmee de uitbreiding van activiteiten levert de bedrijven en hun klanten veel voordelen op: alles rondom elektrotechniek en installatiewerk is op één adres te vinden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.