Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Elegante bedieningsplaten, ook voor openbaar toilet

Elegante bedieningsplaten, ook voor openbaar toilet

TECE introduceert een nieuwe serie wc- en urinoirbedieningsplaten met ronde elegante vormen: TECEsolid. Het minimalistische design past zowel in moderne badkamers en toiletten als in openbare toiletruimten, want de bedieningsplaten zijn extra robuust dankzij het 2 mm dikke metalen front.

De vlakke bedieningsplaat is slechts zes mm dik, daardoor lijkt het alsof deze vlak is ingebouwd. De bedieningsplaat is vervaardigd als een robuuste sandwich-constructie. Het metalen front is 2 mm dik en beschermt het kunststof frame tegen de ruwe gebruiksomstandigheden in openbare ruimtes en hoge gebruiksfrequenties. Om diefstal te voorkomen kan het front verborgen worden vastgeschroefd. De rubberen trillingsdempers onder de bedieningstoetsen voorkomen rammelende geluiden tijdens de spoelactivering en zorgen voor een hoogwaardig gevoel.

De TECEsolid wc-bedieningsplaat meet 220 x 150 mmm en is voorzien van intuïtieve toetsen en de waterbesparende duo-spoeltechniek. Het front is leverbaar in geborsteld roestvast staal met of zonder anti-fingerprint coating, alsmede in glanzend en mat wit en glanzend chroom.

In hetzelfde ontwerp levert TECE eveneens urinoirbedieningsplaten, in zowel een handmatige als een elektronische versie met infraroodsensor. Uiteraard zijn deze bedieningsplaten toe te passen op alle universele spoelkasten van TECE.

https://www.tece.com/nl/magazine/tecenews/tecesolid-tecefilo-solid

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.