Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Ei Electronics: betrouwbaar in brandveiligheid

Ei Electronics: betrouwbaar in brandveiligheid

Je wilt erop kunnen vertrouwen dat bewoners op tijd kunnen vluchten bij brand. Bij het kiezen van de juiste melder dan wil je erop kunnen vertrouwen dat je niet onnodige serviceritten moet maken bij een valse melding. De Ei 146 rookmelder is dan een prima basismodel: een rookmelder die altijd naar behoren werkt en al jarenlang de meest verkochte rookmelder is in zijn klasse.

Vluchtveiligheid: niet meer, niet minder

De Ei146 rookmelder (art.nr. 220500) biedt datgene wat nodig is om vluchtveiligheid te realiseren. Deze optische 230-volt rookmelder uit de 140-serie heeft een uitgekiend ontwerp waardoor de melder een snelle responstijd heeft. Hierdoor zijn bewoners ervan verzekerd dat ze bij dreigend brandgevaar op tijd de woning kunnen ontvluchten. Ook als de stroom tijdelijk uitvalt, is er geen reden om zorgen te maken. De melder valt dan terug op de 9V back-up alkaline batterij. Dit voorkomt foutmeldingen of onnodige serviceritten van monteurs. Installeer de Ei146 rookmelder op de juiste manier en op de juiste plek, dan ben je verzekerd van tijdige melding bij dreigend gevaar.

Brandveiligheid in iedere vezel

Brandveiligheid zit in het DNA  van producent Ei Electronics. Die visie en de jarenlange ervaring – sinds 1988 – is terug te zien in de ontwikkeling en productie. Elk product dat de markt op gaat, wordt afzonderlijk 3 keer getest in de eigen fabriek. Ook in de praktijk bewijst de Ei146 rookmelder betrouwbaarheid: met een uitvalpercentage van 0,029% behoort de rookmelder tot de beste in zijn soort. Dat is belangrijk want zorgeloze vluchtveiligheid kan alleen worden gerealiseerd als je zeker bent van tijdige alarmering.

Schaalbaar en altijd uit voorraad leverbaar

Naast dat je verzekerd bent van een betrouwbaar product tegen een scherpe prijs, kun je ieder moment opschalen en je melder uitbreiden met extra functies. Bovendien is de rookmelder op ieder moment verkrijgbaar uit voorraad. Kies je voor deze melder, dan kies je voor een uitstekende basis melder. Met de hoge kwaliteitseisen van Ei Electronics en de specialistische kennis van Hemmink maak je met de Ei146 een goede keuze als je gaat voor betrouwbare brandveiligheid.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.