Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Efficiënt op elk vlak − nu zelfs nog compacter en zuiniger

Efficiënt op elk vlak − nu zelfs nog compacter en zuiniger

Sinds de 6-weg-regelkogelkraan in 2009 op de markt is gebracht, werd dit innovatieve product continu geoptimaliseerd. Vandaag biedt Belimo het breedste assortiment aan 6-weg-regelkogelkranen,zowel drukafhankelijk als drukonafhankelijk. Hierdoor ontstaan talrijke mogelijke combinaties om aan de meest gespecialiseerde eisen en toepassingen tegemoet te komen. De laatste combinatie van de 6-weg-regelkogelkraan met de CQ..-aandrijving is zelfs nog compacter en zuiniger dan de vorige modellen.

Economische efficiëntie wordt echter door meer factoren bepaald dan de investering of afschrijving. De werking van het systeem en alle componenten is veel belangrijker. Belimo levert exact passende, optimaal gecoördineerde componenten die de manier waarop het systeem werkt, verbeteren -en dat gedurende de volledige levensduur van het product. De laatste combinatie van de 6-weg-regelkogelkraan R30.. met de communicatieve CQ..-aandrijving voor zonekleppen is ongeëvenaard wat betreft economische efficiëntie. De nieuwe compacte aandrijving verbruikt minder dan een kwart van het vermogen dat vergelijkbare producten op de markt nodig hebben.

 

De 6-weg-regelkogelkraan heeft zich op de markt al bewezen. Deze extreem precieze regelkogelkraan is betrouwbaar, duurzaam in gebruik en zorgt voor een doeltreffende regeling. Dankzij de unieke Belimo regeltechniek is de regelkogelkraan bovendien ook zelfreinigend en sluit luchtdicht. Zo wordt vermeden dat het verwarmings- of koelregister ongewild wordt geactiveerd en het energieverbruik wordt aanzienlijk gereduceerd.

In vergelijking met andere combinaties is met de QC..-aandrijving de 6-weg-zoneklep van de reeks R30.. compacter. Hierdoor heeft de klep minder plaats nodig in verlaagde plafonds of ruimtes. Het uiterst compacte design van de aandrijving en klep maakt ook de installatie eenvoudig en duidelijk.

De nieuwe combinatie van de 6-weg-regelkogelkraan met de CQ..-aandrijving van Belimo is de optimale oplossing voor de regeling van een gecombineerd verwarmings-/koelelement in een 4-pijps systeem.

Meer informatie is beschikbaar via www.belimo.nl.

Beschikbaar vanaf het tweede kwartaal van 2019.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.