Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Eerlijk advies, installatie en onderhoud. Luchtwarmtepompen voor een duurzame toekomst
Doordat veel mensen op het moment niet op vakantie gaan, besteden ze het geld aan de installatie van een warmtepomp.

Eerlijk advies, installatie en onderhoud. Luchtwarmtepompen voor een duurzame toekomst

Wie als bedrijf interesse heeft in een (lucht)warmtepomp, kan bij Van Sabben Techniek terecht voor advies, installatie en onderhoud. Maar ook voor particulieren staat het bedrijf klaar.

Van Sabben Techniek uit Goes is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, repareren en onderhouden van verwarming, luchtbehandeling, airconditioning en ventilatie-installaties. Het bedrijf werkt niet alleen voor particuliere klanten, maar ook voor kantoorgebouwen, zorgorganisaties en de industrie. Een belangrijk onderwerp binnen het bedrijf is duurzaamheid. Daarom maken de medewerkers graag gebruik van de nieuwste technieken, zoals warmtepompen. “Behalve installatie en onderhoud voeren we ook probleemanalyses uit en stellen we meerjarenonderhoudsplannen op”, vertelt eigenaar Theo van Sabben. Naast het installeren van warmtepompen, verzorgt het bedrijf vaak ook de luchtbehandeling en de regeling.

Langdurige relaties

Gaat het om de private sector, dan worden warmtepompen met name in het hogere segment geplaatst. Het is dan ook een vrij kostbare investering die vaak geplaatst wordt in een nieuw gebouw of tijdens een verbouwing. Niet ieder gebouw is er direct geschikt voor, vertelt Van Sabben. “Wij bieden het niet aan als het gebouw er niet geschikt voor is. We geven bij potentiële klanten eerlijk aan wat de mogelijkheden en de voor- en nadelen zijn. We geven altijd eerlijke adviezen, want we gaan voor langdurige relaties. Zo bieden we continuïteit als bedrijf.”

Verduurzamen van de woning

Ondanks de investering, ziet Van Sabben dat niet alleen bedrijven, maar ook steeds meer particulieren gaan voor een warmtepomp. De coronacrisis heeft dit een flinke boost gegeven. “Mensen kunnen nu niet op vakantie en besteden hun geld nu eerder aan het verduurzamen van hun woning.” Dat merkt hij ook aan het aantal huishoudens dat zonnepanelen laat installeren. “Als een warmtepomp geplaatst wordt, moet dat vaak elektrotechnisch aangevuld worden. Dat doen we dan meestal met PV-panelen. Zo maken we er een energieneutrale installatie van” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.