Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Producten

Een gestroomlijnde wandgoot die past bij elk project

br65_montage-baustelle-kopieren

11 februari 2020 Leestijd 5 minuten

Deel dit artikel

Een wirwar van kabels op kantoor? Daar zit niemand op te wachten. In een moderne werkomgeving horen flexibel verplaatsbare aansluitingen voor energie en data. En die oplossing hoort er ook nog eens gestroomlijnd uit te zien. De nieuwe strak vormgegeven wandgoot van Hager past bij alle eisen waaraan een moderne kantooromgeving moet voldoen. Het tehalit BR65-systeem is een alleskunner die geschikt is voor elk project en ieder kantoor. Of het nu gaat om een traditionele opstelling of een kantoor vol flexplekken.  

Groot of klein project: deze wandgoot is ideaal voor eenmansmontage

Werk je zelfstandig aan een kleiner project? Weet je dat er bij deze installatie in de toekomst weinig wijzigingen qua energie- en datadistributie komen? Dan is deze wandgoot de perfecte keus. Maar, ook in grotere projecten voelt de kunststoffen BR65 zich thuis. Tijd is immers geld. En deze allrounder leent zich uitstekend voor snelle eenmansmontage. Waarom? Door de geïntegreerde en bovendien uitschuifbare koppelingen is het monteren zo gepiept. Daarnaast werk je als monteur tijdens het installeren met minder losse onderdelen dan wanneer je aan de slag gaat met traditionele wandgoten. Ook dat scheelt behoorlijk wat tijd. Nog zo’n tijdsvoordeel: kunststof kun je knippen en geeft geen vervelende spaantjes zoals bij het zagen van metaal. En het opruimen? Dat gaat ook stukken sneller.

Licht van gewicht en in drie kleuren verkrijgbaar

Je bent vast al bekend met ons stalen wandgootsysteem BRS. De BR65 is ermee te vergelijken, vooral vanwege de identieke maatvoering van 65 mm. Maar, verschil moet er zijn. Wat deze wandgoot – behalve het materiaal – anders maakt? Dit strak afgewerkte kunststof wandgootsysteem is licht van gewicht en heeft die zo gewilde snellere montagemogelijkheden. De wandgoot is bovendien verkrijgbaar in drie kleuren, waaronder stoer grafietzwart (RAL9011). Past dat niet bij je werkplek? Dan is ook verkeerswit (RAL9016) of lichtgrijs (RAL7035) een optie.

Met deze onderscheidende details trekken we je over de streep:

Een universeel bovendeel

Nog niet overtuigd? We laten dan graag de details voor zich spreken. De BR65 is verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen: 100 mm, 130 mm, 170 mm en 210 mm. Er is dus altijd een maat die precies past bij de hoeveelheid kabels die je gebruikt bij jouw project. Zo blijft je bekabeling ook mooi compact. Alle maten worden standaard geleverd met een universeel deksel van 80 mm. Het resultaat? Een strakkere look & feel en je hebt geen extra afdekkingen nodig tijdens installatie. Dat bespaart je – samen met de geïntegreerde koppelingen – waardevolle installatietijd.

Naadloze aansluiting op bestaand schakelmateriaal

De BR65 sluit naadloos aan op het bestaande programma voor stekerbare inbouwcomponenten ‘ecoline’ en afdekramen. Aansluiten met normale bekabeling kan natuurlijk ook. Zo creëer je een elektrische aansluiting die in elke situatie of bij jouw werkwijze past. Nog een voordeel: je kunt al het standaard Berker-design schakelmateriaal koppelen aan deze wandgoot. Ook de populaire Q3-serie.

Snel en perfect aanpassen aan allerlei ruimte-indelingen

Onmogelijke hoeken? Dat is voor deze veelzijdige en flexibele wandgoot geen probleem. Hoeken heb je zo gemaakt. De verschillende hulpstukken voor de BR65 klik je in enkele seconden op de basis. Daarnaast zijn er in-hoek-verstelbare componenten (+/- 5 °) beschikbaar. Daarmee pas je de goot aan elke ruimte-indeling aan.

Meer lezen en zien?

https://www.hager.nl/br65

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht