Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit
Een bedrijf dat van de hoed en de rand weet
Van Kessel Ventilatie B.V. levert en monteert volledige luchtbehandelings- en ventilatie-installaties bij grote tot middelgrote utiliteitsprojecten.

Een bedrijf dat van de hoed en de rand weet

‘Goede relaties moet je koesteren’

Voor comfort op de werkplek of binnen de leefomgeving is een goede ventilatie van essentieel belang. Een installateur die van de hoed en de rand weet, is dus geen overbodige luxe. Van Kessel Ventilatie B.V. uit Maassluis is zo’n bedrijf. Met meer dan dertig jaar ervaring levert en monteert dit familiebedrijf volledige luchtbehandelings- en ventilatie-installaties bij grote tot middelgrote utiliteitsprojecten.

Montagewerk, projectbegeleiding en eventueel de inspectie, het inregelen en de reiniging: Van Kessel houdt ervan om haar opdrachtgevers tevreden te houden. Er werkt een dertigtal medewerkers in vaste dienst, vertelt directeur Colin van Kessel. “We werken volledig zelfstandig voor diverse opdrachtgevers. In 1978 richtte mijn vader, Bert van Kessel, het bedrijf op en nu nog steeds loopt het lekker. Dat is te danken aan onze flexibiliteit en korte lijntjes. We vinden het belangrijk om een band voor langere tijd op te bouwen met onze relaties. We werken met een vaste kern van goede opdrachtgevers. Daar huilen en lachen we mee. Dat werkt prettig.”

Bij het familiebedrijf vind je een goede bedrijfscultuur, zowel voor opdrachtgevers als voor eigen personeel.

De kracht van het bedrijf

Van Kessel nam het bedrijf elf jaar geleden over van zijn vader. Hij vindt het belangrijk om een goede bedrijfscultuur te behouden, zowel voor opdrachtgevers als voor eigen personeel. “Er is steeds één werkvoorbereider en één projectleider die op een project worden gezet. Zij weten daar alles over en kunnen korte lijntjes aanhouden. Dat is de kracht van ons bedrijf. Ook onze monteurs werken zelfstandig. De meesten zijn begonnen als assistent monteur en vervolgens doorgegroeid tot zelfstandig monteur.”

Personeel koesteren

Net als andere bedrijven, merkt Van Kessel dat er minder personeel beschikbaar is dan voorheen. Gelukkig werken veel medewerkers er al een lange tijd. “Personeelstekort is binnen de hele branche een zorg, en daarom zetten wij ons in voor ons personeel”, zegt Van Kessel. “Aan het einde van de week houden we een vrijdagmiddagborrel, we organiseren barbecues en bedrijfsuitjes. En ook belangrijk voor zowel opdrachtgever als personeel: we zorgen ervoor dat onze monteurs in een goede bus rijden, met degelijk materiaal. De mensen die je hebt, moet je koesteren.”

Snel en effectief zijn en altijd de beste kwaliteit leveren, dat is Van Kessel Ventilatie B.V. De missie is niet om de grootste te zijn, maar wel de beste. Een flexibele en kundige partner op het gebied van luchtbehandelings- en ventilatiesystemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.